Tko je Laura Wasser, celebrity odvjetnica koja će zastupati Angelinu Jolie?

Ovih je dana glavna vijest u svim medijima razvod najpoznatijeg glumačkog para Angeline Jolie i Brad Pitta, koji su bili poznati  i kao Brangelina. Samim time, u središte pozornosti došla je još jedna osoba  – odvjetnice Angeline Jolie Laura Wasser.

“Hollywood’s complete divorce solution”

Laura Wasser poznata je odvjetnica za brakorazvodne parnice u Hollywoodu koja je zastupala brojne poznate osobe, uključujući i pjevačicu Britney Spears kad se razvodila od Kevina Federlinea. Zastupala je i Jennifer Garner u razvodu od Bena Afflecka, Melanie Griffith od Antonija Bamderasa, Mariu Shriver od Arnolda Schwarzeneggera, Johnnyja Deppa koji se razvodio od Amber Heard, Ashtona Kutchera od  Demi Moore i još mnoge druge.

Zbog toga su je mediji nazvali “Hollywood’s complete divorce solution”.

Angelinu Jolie je već jednom zastupala, kad se razvodila od Billyja Boba Thorntona. Mediji pišu kako  glumica traži skrbništvo nad njihovih šestero djece, a da se Pittu omoguće samo posjete.

Kako navodi Fortune, za Wasser kažu kako je čvrsta u svojim stavovima dok pregovara i parnice doživljava isključivo kao financijske transkacije. Savjetovanje u trajanju od sat vremena stoji  850 dolara, uz to traži predujam od 25.000 dolara i nikad ne uzima klijente koji nemaju barem deset milijuna dolara na računu.

Zanimljivo je i kako klijentima nikad ne pruža emocionalnu podršku jer smatra da je to posao terapeuta kojeg mogu i manje platiti, a i sama za sebe kaže da ne zna tajnu savršenog braka, budući da ima dvoje djece s dva različita muškarca.

Osim toga, i sama se razvela, i upravo je to bila prva brakorazvodna parnica koju je vodila. Danas je ova 48-godišnja odvjetnica partnerica tvrtke  Wasser, Cooperman & Mandles, sa sjedištem u Los Angelesu.

Njena oba roditelja su odvjetnici, a upravo njen otac Dennis M. Wasser je suosnivač tvrtke u kojoj ova celebritiy odvjetnica radi. I on sam je predstavljao mnoge slavne osobe kao što su Tom Cruise, Steven Spielberg, Clint Eastwood…

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...