Održana konferencija i donatorska gala večera Udruge Glas poduzetnika

U utorak je održana konferencija i donatorska gala večera Udruge Glas poduzetnika (UGP). Predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas, pozdravljajući okupljene goste, prenio je svoju zahvalu svima koji su se odazvali pozivu i koji su redovito i aktivno podupirali rad Udruge. Nakon predsjednika Bujasa uvodno su se obratili i ambasador Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Simon Thomas te, videoporukom, David Caro predsjednik ESBA-e.

Mali koraci za velike promjene

Konferencija je započela dodjelom nagrada te je tako nagradu za državnog službenika osvojio Tomislav Mihotić, za novinara godine – Ilija Radić,  za antipoduzetnika godine – Vilim Ribić te Danko Bačelić za UGP poduzetnika godine.

Bogati program ovogodišnje konferencije sastojao se od zanimljivih panela i predavanja. Konferenciju je otvorio panel  “Budi poduzetnik, budi član UGP-a” sa Silvijom Popović u ulozi moderatora  i panelistima: Ratkom Čopordom, Dankom Bačelićem, Mislavom Bašićem, Lanom Jurčević i Kristianom Korunićem. Nakon njega je uslijedio panel “Small steps make big changes” s Petrom Štefanićem u ulozi moderatora i panelistima: Stjepanom Roglićem, Damirom Vanđelićem i Andrejem Grubišićem.


Pročitajte više: Udruga Glas poduzetnika na WEgate summitu i upravnom odboru ESBA-e


Hrvatska može bolje

Nakon panela, riječ je preuzeo Boris Podobnik, predsjednik Zadruge Glas poduzetnika koji je u svom predavanju o Zadruzi Glas poduzetnika obrazložio sve prednosti članstva u zadruzi. Uloge predavača preuzeli su i Vuk Vuković s predavanjem na temu “Investiranja u RH u vrijeme recesije” te Alen Kovač, koji je u ime Erste banke održao predavanje o Ekonomskoj perspektivi – srednja Europa.

Vrhunac konferencije predstavljao je debatni spektakl u obliku panela “Hrvatska može bolje” u kojem su svi prisutni pratili jedan na jedan Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa, uz Petra Štefanića u ulozi moderatora.

Drugi dio najvećeg okupljanja poduzetnika nastavio se u restoranu Gastro Globus. Na donatorskoj gala večeri UGP-a, kao i na konferenciji, nije nedostajalo zanimljivih sadržaja. Sve je započelo gledanjem polufinalne utakmice svjetskog prvenstva Hrvatska-Argentina na velikom LED ekranu uz bogatu večeru. U programu donatorske večere održala se aukcija slika i originalnih crteža Dijane Novak Krešić, slika “Game of Colors” akademske slikarice Jasminke Škalić te ukrasna instalacija Green Living Designa. Atmosferu je na večeri začinio zabavno-glazbeni program za koji je bio zadužen Positivo band.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -