Tretman radiofrekvencije uspješno uklanja madeže

Poliklinika Lege Artis privatna je poliklinika kojoj je primarna djelatnost neinvazivna kirurgija vena. Otvorena prije 6 godine, ova poliklinika je prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do laserskih operacija.

Osim primarne djelatnosti – vaskularne kirurgije, Poliklinika Lege Artis za svoje pacijente nudi široki spektar zdravstvenih usluga. Usluge specijalista proktologa, klasične kirurške zahvate, estetske kirurške zahvate, neinvazivne estetske tretmane lica i tijela isključivo medicinskih referenci te usluge laser centra.

Na raspolaganju imaju najmoderniju tehologija i koriste sve dostupne metode u rješavanju problema na koži i dublje.

Što je tretman radiofrekvencijom?

uklanjanje madeža radiofrekvencijom

Vrsta radiokirurgije, poznata kao radiofrekvencija ili kirurgija radiovalovima, temelji se na rezanju tkiva pomoću visokofrekventne izmjenične struje. U Poliklinici Lege Artis koriste Ellman Acu Sect radiofrekventni kirurški aparat koji njihovim doktorima pruža izvrsnu kiruršku kontrolu, preciznost i svestranost.

Tretman radiofrekvencijom na našem tkivu rezultira hemostazom (zaustavljanjem krvarenja) bez da se tkivo dodatno ozljeđuje. Dodatno, nema opasnosti niti šoka koje izazivaju opekline.

“Osnovne karakteristika operacija, tretman i zahvat u našoj poliklinici su: minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH. “ kaže dr.med. Jasenka Čandrlić; vlasnica poliklinike

uklanjanje madeža radiofrekvencijom

Za benigne izrasline često se koristi i kirurška metoda koja često ostavlja minimalno vidljiv uzdužni ožiljak. Kod Ellman radiofrekvencije uklanja se promjena na koži, i to nakon lokalne anestezije koja se ubrizgava veoma tankom iglom ispod same izrasline. Odmah nakon tretmana na mjestu izrasline pojavljuje se rana na koži koja ne krvari, iste veličine kao i uklonjena izraslina. Potom se formira krasta, a nakon 7-10 dana i svježi sloj kože koji se kroz vrijeme ponovno bojom stopi s okolnom kožom.

Nakon uklanjanja madeža metodom radiofrekvencije madež je moguće poslati na PHD (patohistološku) analizu gdje se utvrdi je li promjena benigna.

Prednosti Ellman radiofrekvecije:

uklanjanje madeža radiofrekvencijom

* Minimalna oštećenja okolne kože

* Bez ožiljaka

* Nema krvarenja

* Bez boli nakon primjene lokalnog anestetika

* Bez vremena potrebnog za oporavak

* Vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH

Nakon tretmana radiofrekvencijom potrebno je pravilno viditi brigu o tretiranom području sve dok se boja tog dijela tijela ne izjednači s bojom ostatka kože. Njega nakon zahvata je relativno jednostavna. Klijentima se preporučuje određena krema za svakodnevno nanošenje na tretiranu promjenu, dok se flaster obično koristi tokom prvog dana te nakon toga samo noću u narednih nekoliko dana.

Women in Adria članice ostvaruju poseban popust od 10% na sve usluge, osim na operacijske zahvate.

Foto: Lege Artis

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više