3 ideje koje će uljepšati vaš radni stol

Vaš radni stol, bilo u kućnom ili korporativnom uredu, ne mora izgledati bezlično i sterilno. Naravno, u kući imate više kreativne slobode, ali donosimo vam nekoliko ideja koje su primjenjive i za uredsku i kućnu varijantu, a uz koje će vaš stol izgledati kao privlačnije mjesto za rad.

 Kako uljepšati radni stol- zanimljivi podložak ili pladanj

uljepšati radni stol
uljepšati radni stol
uljepšati radni stol
uljepšati radni stol

S ovim zanimljivim pladnjevima lijepih, ali neupadljivih boja organizirat ćete sitnice na svom radnom stolu, ali i unijeti malo živosti i stila. Dekorativni pladnjevi savršeno su mjesto za držanje olovki, kartica, posjetnica, adresara, ali i neke biljke ili obiteljske fotografije. Danas ih se može kupiti gotovo u svakoj bolje opremljenoj trgovini za uređenje doma, a poslužit će i za radni stol, samo nemojte pretjerati i birajte one diskretnije koji se mogu svugdje uklopiti.

Oživite pribor na radnom stolu

uljepšati radni stol

S obzirom da svi uredski pribor poistovjećujemo s dosadom i crnom ili bijelom bojom, možete se sami malo potruditi da to promijenite. Obične čaše za odlaganje olovki oblijepite iznutra sa šarenim ukrasnim papirom, ali pripazite također na boje, kako ne bi vrištale u radnom okruženju, a vi ostavili dojam neozbiljnosti. Obične čaše za olovke odmah će izgledati bolje i ljepše, a vaš radni stol sređenije.

uljepšati radni stol

I podložak miša možete ‘urediti’ u istom tonu kao i svoje šalice za sitniji pribor, pa će vaš stol djelovati lijepo i usklađeno.

Okviri za slike višenamjenski ukras radnome stolu

uljepšati radni stol
uljepšati radni stol

Okviri za slike odavno su prerasli svoju funkciju i danas, uz malo maštovitosti, mogu poslužiti kao multifunkcionalan ukras. Prazne okvire crnih ili bijelih rubova možete tako ispuniti avionskom kartom koja vam je podsjetnik na neko egzotično putovanje na kojem ste se dobro odmorili. Također, u okvire za slike možete staviti i ‘post it’ papiriće koje ćete mijenjati prema potrebi ili neko priznanje koje ste dobili ili bilo što što vam padne na pamet.

Romantični okvir za slike iskoristite kao malo stojeće odlagalište na način da unutar okvira uvučete tkaninu sa ušivenim džepićima u koje ćete moći spremati uredske sitnice, poput spajalica, olovki, gumica i slično..

foto: www.feedly.com

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

projekt Scinergy

Projekt SCINERGY ’24 povezuje znanstvenu i poslovnu zajednicu. Tvrtke, prijavite se!

Otvorene su prijave za SCINERGY '24 – projekt povezivanja znanstvene i poslovne zajednice u svrhu komercijalizacije znanstvenog rada. Točnije, cilj projekta...
- Advertisment -