Pridružite nam se na večeri – “There’s no business like beauty business”

Mjesto radnje je zagrebački hotel The Westin, a vrijeme 21. ožujka u 19:00. Na panelu “There’s no business like beauty business” ćemo se baviti zanimljivom i aktualnom temom, a to je brzorastuća industrija ljepote. Ovaj je trend otvorio put i mnogim poduzetnicama koje su se lakše probile na tržištu i ostvarile izvrstan uspjeh i rast, a već postojeće su tvrtke lako proširile svoj asortiman inovativnim proizvodima.

Od kreme od kamilice do globalnog brenda

Na večeri ćemo vam predstaviti dvije jake regionalne kozmetičke tvrtke kroz osobne i poslovne priče njihovih direktorica, a u pitanju su Afrodita i Aura.

Danica Zorin Mijošek direktorica je svima nam dobro poznate Kozmetike Afrodita, a njezin karijerni put započinje još 1970. kad je odlučila otvoriti vlastiti kozmetički salon u Rogaškoj Slatini. Zbog malene ponude kozmetičkih proizvoda na tržištu odlučila je izraditi vlastiti proizvod za njegu lica – kremu od kamilice. Ova je krema predstavila temelj razvoja kozmetike pod brendom Kozmetika Frodita.

Laboratorijski kompleks tvrtke Kozmetika Afrodita danas broji preko 170 zaposlenika, a sam brend uživa visok status među potrošačima preparativne kozmetike. U svojem asortimanu brend nudi preko 700 proizvoda visoke kvalitete koje predstavljaju u dva programa: Afrodita Beauty Care i Afrodita Professional. Time odgovaraju na potrebe različitih krajnjih korisnika. Zahvaljujući tomu, Kozmetika Afrodita posluje na preko 20 inozemnih tržišta.


Pročitajte više: Održiva kozmetika – budućnost beauty industrije


Srpski brend uz bok svjetskima

Beograđanka Mila Litvinjenko osnivačica je i vlasnica kozmetičke tvrtke Aura, dobro nam poznatog brenda dekorativne kozmetike. Njezin karijerni put nije od početka vezan uz kozmetiku. Diplomirala je francuski jezik na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a držala je tečajeve francuskog i radila kao simultana prevoditeljica za UN. No, Sajam kozmetike u Bologni 1996. mijenja njezin poslovni put, te je Litvinjenko pokrenula brend Aura.

Aura danas uspješno konkurira svjetskim brendovima dekorativne kozmetike, te je standard u trgovinama diljem regije. Sa sjedištem u Nišu, Aura danas zapošljava preko 100 ljudi, a nudi nekoliko stotina različitih proizvoda na 2500 prodajnih mjesta.

Za svoj je rad Litvinjenko osvojila mnoge nagrade i priznanja, a izdvaja Nagradu za najbolji korporativni brend, Oskar kvaliteta za dostignutu poslovnu izvrsnost, nagradu za Najevropskiju žensku firmu i Veuve Cliquot Business Woman Award.

Prijave za večeru su otvorene, a registrirati se možete putem ove poveznice. Odaberite svoj meni, družite se i naučite nešto novo.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -