VIP blagdanska ušteda – dodatni popusti na wbshopu

Vipnet je u svom webshopu pripremio ponudu uređaja po sniženim cijenama svim korisnicima koji potpišu novi ugovor ili produlje postojeći. Tako je na primjer Samsung Galaxy S III snižen čak 2100 kuna te je uz tarifu Bez granica L dostupan po cijeni od 15 kn i uz mjesečnu otplatu od svega 16 kn.

VIP blagdanska ušteda od čak 1200 kuna

Uštedu od čak 1200 kn Vipnetovi pretplatnici ostvarit će kupnjom Samsung Galaxy Corea koji je u Vip webshopu dostupan po cijeni od samo 99 kn jednokratno uz tarifu Bez granica S. Uz istu tarifu, također po cijeni od 99 kn jednokratno, dostupan je i HTC Desire 300 snižen čak 800 kn te Nokia Lumia 520 s popustom od 400 kn.

U Vipnetovoj ponudi nalaze se i BlackBerry Z10 koji je u tarifi Bez granica L dostupan po cijeni od 59 kn s mjesečnom naknadom 50 kn i Nokia Lumia 610 čija cijena uz tarifu Bez granica S iznosi 19 kn s mjesečnom naknadom 20 kn.

Cijene uređaja dostupne su uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

vip ponuda

Brojne prednosti webshopa

Vip webshop pored velikih popusta donosi i brojne prednosti – štedi vrijeme, a kupljeni uređaj stiže besplatnom dostavom na korisnikovu adresu. Osim uređaja, u webshopu se nalaze i brojni različiti proizvodi poput SIM kartica, USB stickova za mobilni internet, kao i široka ponuda dodatne opreme za uređaje. Također, u webshopu Vipnetovi pretplatnici mogu produljiti svoje ugovore, dok korisnici bonova mogu kupiti bonove ili prijeći s bonova na pretplatu, a sve to bez čekanja u redu.

Webshop2

 

 Foto: vip.hr

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više