Visionnaire– za ljepšu kožu sada i u budućnosti

Visionnaire Advanced Multi-Correction Cream – ova formula s višestrukim korektivnim djelovanjem sadrži kombinaciju LR2412 i hijaluronske kiseline te novu, prozračnu i delikatnu teksturu koja se odmah po nanošenju stapa s kožom.

Visionnaire Advanced Multi-Correction Cream

Ova je originalna tekstura vrhunski spoj dosad nespojivih elemenata: gusta i bogata krema nakon nanošenja poprima tanku i osvježavajuću teksturu koja stvara prozračan osjećaj druge kože.

Koža se već nakon prvog nanošenja doima svježijom i ugodnijom na dodir. Nakon tri dana izgleda čvršće i svjetlije. Nakon četiri tjedna, izgleda vidljivo bolje i punije.

VisionnaireVisionnaire Advanced Correction Cream – bore, pore, tekstura

Krema Visionnaire Advanced Correction formulirana je po mjeri, na temelju specifičnih odlika ekskluzivnog spoja dvostrukih jasmonata – LR2412 4%-Cx, kombinacije jasmonata LR 2412 i MDH – rješenje za poboljšavanje teksture kože i zaštitu od znakova starenja.

Prva napredna korektivna krema koja smanjuje bore i pore te ujednačava ton kože, dubinski obnavljajući ljepotu kože.

Visionnaire

Visionnaire Nuit, Beauty Sleep Perfector™ – glatkoća, elastičnost, sjaj

Lancôme je u proizvodu Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ iskoristio nevjerojatan potencijal jasmonata. Ova noćna krema djeluje dok spavate, transformirajući kvalitetu kože – nakon buđenja je glatka, elastična i zrači zdravim sjajem.

Tekstura gela u ulju sadrži sićušne kapljice disperziranog ulja te se doima poput osvježavajućeg vodenog gela.

Visionnaire

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...