Otvorene su prijave za EIT Health bootcamp namijenjen start-upovima u ženskom vlasništvu

U organizaciji EIT Health zajednice znanja i inovacija organizira se Women Entrepreneurship Bootcamp u trajanju od pet dana.

Edukacijski program EIT Health zajednice znanja i inovacija namijenjen je start-up tvrtkama koje razvijaju rješenja u zdravstvu i u ranoj su fazi razvoja, a vode ih ili su im osnivačice/suosnivačice žene. Ovaj program osnovan je s ciljem da poveže već spomenute start-up tvrtke s mrežom mentora koji će im pomoći u daljnjem rastu i razvoju, naučiti ih kako da osnaže svoju poziciju na tržištu tako što će istaknuti i potvrditi vrijednost njihovog proizvoda.


Pročitajte više: Žene u znanosti, medicini i farma biznisu potvrđuju: znanost je lifestyle!


Organizacija i prijave

Program je organiziran kao pet tjedana dugačak bootcamp na koji se mogu prijaviti tvrtke:

  • inkorporirane u jednoj od Horizon Europe zemalja među kojima je i Hrvatska
  • proizvod im je višoj razini od TRL 4 (Technology Readiness Level)
  • vode ih, dio su izvršnog menadžmenta ili su im suosnivačice žene
  • fokusirane su na bilo koju medicinsku tehnologiju poput medicinskih uređaja, digitalnih rješenja ili biotehnoloških usluga izuzev terapija
    Mentori će osigurati personaliziranu obuku, kao i pristup mreži od preko 140 partnera koji će vam pomoći u daljnjoj izgradnji i razvoju start-upa.

Prijave traju do 20. ožujka 2023., a prijaviti se možete na ovoj poveznici

Bootcamp se inače održava online, a za dodatne informacije možete se priključiti i u EIT webinar 15. ožujka u 12,00. Odlična je ovo prilika ne samo da se dodatno informirate, već i da prethodne polaznice s vama podijele svoja iskustva.

Sa svim pitanjima možete se obratiti EIT Health Entrepreneurship timu čije kontakte možete pronaći na službenoj stranici, a dodatne su informacije dostupne i na Facebooku i LinkedInu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zicer rok za prijave

Požurite: prijave na ZICER akceleratore traju još samo ovaj tjedan

Startup Factory je prvi hrvatski startup akcelerator i višestruko nagrađivani program ZICER-a - Zagrebačkog inovacijskog centra. Tijekom posljednjih sedam godina kroz...
- Advertisment -