Chivas Regal podupire društvene poduzetnike nove generacije

Uz poslovni uspjeh, društvenog poduzetnika odlikuje želja da djeluje u skladu s najboljim interesom zajednice čiji je i dio. Potpora lokalnoj zajednici i drugi mogući vidovi društveno angažiranog poslovanja predstavljaju vrijednosti koje je naročito važno njegovati kod mladih generacija poduzetnika, koje tek pronalaze svoje mjesto u poslovnom svijetu.

Kampanja za podupiranje društvenog poduzetništva Win the Right Way

Potporu mladim poduzetnicima koji poboljšavaju kvalitetu života svojih sugrađana odlučio je iskazati i brand profinjenog škotskog whiskyja Chivas Regal, kao srebrni sponzor najveće konferencije poslovnih anđela i investitora u Europi – EBAN Winter University, koja se ove godine održava u Zagrebu. Dio je to Chivasove kampanje Win the Right Way, gdje se mladim poduzetnicima osiguravaju sredstva za pokretanje posla te mogućnost predstavljanja poslovne ideje i iskustava u sklopu svjetske platforme za promicanje društvenog poduzetništva.

Chivas je tako uručio organizatorima EBAN konferencije 50 tisuća kuna za ukupni nagradni fond startup natjecanja Zagreb Connect koje se održava u sklopu konferencije. Za ambasadora kampanje odabran je hrvatski glumac Tarik Filipović, koji je svečano uručio sponzorski ček predsjedniku Hrvatske mreže poslovnih anđela, Davorinu Štetneru.

Win_the_Right_Way1

„Prekrasno je kada na jednom mjestu možete naći toliko mnogo ljudi iz različitih sektora, koji su svi jednako usmjereni na misiju poticaja drugih u njihovom uspjehu i doprinosu društvu. Čast je surađivati s jednim takvih brandom kao što je Chivas i biti ambasador ovako značajne kampanje za društveno poduzetništvo,“ rekao je Tarik Filipović povodom uručivanja čeka Davorinu Štetneru, koji je i sam pozdravio ovakav pristup poslovnom svijetu.

„Sredstva koja je Chivas odlučio dati finalistima koji pokažu inicijativu za odgovornim djelovanjem u zajednici jedan je od ključnih motiva organizacije ove konferencije – da poduzetnici međusobno surađuju i podupiru nove, mlade snage na jednom višem nivou, za jedan viši cilj i za dobrobit svih,“ rekao je Davorin Štetner.

Konferencija EBAN Winter University održat će se 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela i Grada Zagreba, a tim će povodom Chivas Regal omogućiti perspektivnim društvenim poduzetnicima uspješan iskorak u poslovni svijet.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više