Zelena je kraljica proljeća

Osim kariranih uzoraka koji su se ovog proljeća vratili na modnu scenu na široka vrata, zelena odjevna kombinacija je apsolutni hit – kraljica proljeća. Jakne, majice, haljine, hlače – kombinacije su neograničene. Od svijetlo zelene do tamno zelene, ova je boja moderna u svim nijansama i baš je svatko može prilagoditi sebi i po svom ukusu.

Zelena odjevna kombinacija

Bez obzira na to da li je više volite na jaknama, hlačama ili majicama, zelena odjevna kombinacija je savršena za svakoga. Donosimo vam nekoliko primjera kako možete ovog proljeća “nositi” zeleno.

Jason Wu, poznati dizajner, predstavio je modnu kolekciju “Ready to Wear” za proljeće 2015. Između ostalog i ovaj prekrasni kratki kaput s haljinom iste boje. Kao dodatak svakako se uklapa zeleni remen za koju nijansu tamnije boje, ali i jednostavna torbica crno-bijele boje.

Zelena odjevna kombinacija 1
Jason Wu

Drugu odjevnu kombinaciju za proljeće ove godine predstavio je Emilio Pucci. Svijetlo zelenu košulju i tamniju zelenu boju sakoa savršeno je kombinirao s hlačama svjetlije smeđe boje i remenom u istom stilu. Odlična kombinacija za odlazak na posao, ali i šetnju gradom. Cijeloj kombinaciji zelene i smeđe boje pridodaje i šal rozo-crvene nijanse.

Zelena odjevna kombinacija 2
Emilio Pucci

Ovu neobičnu kombinaciju donosi Coperni Femme. Neobičnu, ali prekrasnu. Tamno zelene hlače u skladu s plavom košuljom je idealna kombinacija za odlazak na posao. Odličan primjer casual poslovnog stila.

Zelena odjevna kombinacija 3
Coperni Femme

Još jedan primjer casual poslovnog stila odijevanja je i ova kombinacija majice jarke zelene boje na hlače tamno plave boje. Crni remen na hlačama svakako zaokružuje cjelokupni dojam. Crne cipele savršen su dodatak svakoj boji koju kombinirate.

Zelena odjevna kombinacija 4
Memorandum

Posljednju kombinaciju donosi Ralph Lauren, koji je također predstavio modnu kolekciju “What to Wear” za proljeće 2015. godine. Lauren vraća u modu “safari look” pa je, među ostalim, predstavio ovu haljinu vojničko-zelene boje s dodatkom smeđeg remena koji se svakako uklapa u cjelokupni stil “safari izgleda”.

Zelena odjevna kombinacija 5
Ralph Lauren

Foto: Službene stranice dizajnera

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -