Karirani uzorak je obavezan ovog proljeća!

Prije desetak dana došlo nam je proljeće, a s njime i nove kolekcije brojnih dizajnera modnog svijeta. Bez obzira na to pratite li najnovije modne trendove, ono što je sasvim jasno jest da se karirani uzorak vratio i da je potpuni hit ove sezone.

Karirani uzorak na košuljama, hlačama, suknjama, odjelima

Karirani uzorak je najpopularniji, naravno, na košuljama. Plavi, rozi, crni, crveni – uzoraka je mnogo. Različite kombinacije ovog uzorka idealne su i za posao, ali i za odlazak u grad u šoping ili na kavu. No, isto tako odlično izgleda na hlačama, suknjama i odjelima. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako “nositi” karirano, poznatog modnog dizajnera Altuzarra.

Karirani uzorak blijedo roze i bijele boje izvrsno stoji na crne hlače uskih nogavica, a bijeli remen na hlačama zaokružuje cjelokupni dojam.

Karirani uzorak 0

Izvrsna kombinacija karirane majice bez rukava i suknje.

Karirani uzorak 1

Na crne hlače se može nositi i crno-bijela karirana košulja, a kako ne bi ostavili dojam previše crnine, na crnu kariranu košulju može se obući lagana, prozirna košuljica ili majica bijele boje.

Karirani uzorak 2

Kombinacija karirane suknje dužine malo ispod koljena s plavom kariranom košuljom i prozirnom crnom majicom idealna je i za šetnju gradom i odlazak na posao.

Karirani uzorak 3

Ova odlična kombinacija crno-bijelog kariranog sakoa sa suknjom dužine ispod koljena odlična je za odlazak na posao. Kako bi povećali dojam, bijeli remen ili košulja dobri su dodaci ovom odjelu.

Karirani uzorak 4

I modna kreatorica Diane von Fürstenberg, žena koja je u svijetu najpoznatija kao kreatorica poznate haljine koja se omata oko tijela, unosi karirani uzorak u svoju novu kolekciju.

Ova kombinacija hlača s širokim nogavicama i majice istog crno-bijelog kariranog uzorka odličan je primjer casual poslovnog stila. Dodatak žute boje na majicu uljepšava crno-bijeli karirani uzorak koji je apsolutni hit u odjevanju ove godine, bilo to za posao ili za svakodnevnu nošnju.

Karirani uzorak 6

 

Foto: Altuzarra, DVFVimeo ScreenShot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više