Želite povećati kvalitetu i konkurentnost ponude turističkoga smještaja? Dođite na Best Stay Croatia 2015

Dobrodošli na novi i inovativni poslovni događaj na temu uređenja smještajnih jedinica (hotela i apartmana) i racionalnoga upravljanja s ciljem povećanja kvalitete turističkoga smještaja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Best Stay Croatia 2015

Best Stay Croatia 2015 jedini je B2B događaj u Hrvatskoj koji izravno sagledava sve izazove (uključujući gradnju, poslovanje, oglašavanje i ostale relevantne aktivnosti) vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnoga i hotelskoga smještaja u Hrvatskoj.

Uspješnost i kvalitetu samoga događaja jamče:

 • Predavanja više od 40 govornika (od čega više od 15 međunarodnih), istaknutih stručnjaka u turističkom sektoru.
 • Racionalno osmišljen program događaja koji se temelji na rezultatima istraživanja potreba tržišta te brojnim raznovrsnim primjerima dobre prakse (radionicama) koji će sudionicima omogućiti izravno implementiranje ponuđenih sadržaja u vlastitu turističku ponudu.
 • Uporaba modernih načina komunikacije i tehnologije koji su integrirani u sam događaj (npr. alati za interakciju sudionika i govornika, mobilna aplikacija događaja, simultano prevođenje s engleskog na hrvatski jezik i obratno, te snimanje cijelog događaja).

Prije kreiranja samoga programa i tema za Best Stay Croatia 2015 pitali smo preko 200 potencijalnih sudionika što oni očekuju od ovakvog događaja te je program koncipiran upravo na tome što ste Vi, odnosno Vaši kolege tražili. Svojim su znanjem i iskustvom oblikovanju programa pridonijeli i članovi Savjetničkoga odbora, koji čine stručnjaci u turizmu (predstavnici HGK, UPUHH, Ericsson Nikola Tesla, TZ Grada Opatije, TZ Grada Rijeke, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i ostali).

Govornici uključuju predstavnike nagrađivanih hotela i privatnog smještaja, stručnjake u turizmu, predstavnike booking portala, uspješne arhitekte u turizmu, naprimjer:

 • Kristian Šustar, predsjednik, UPUHH, član uprave, HUP ZAGREB d.d., Hrvatska
 • Joze Tomaš, direktor, Hotel Park Split, Hrvatska
 • Gianluca Laterza, regionalni menadžer, Tripadvisor, Italija
 • Ivica Krnčević, vlasnik, Vila Rova, Hrvatska
 • sc. Sanda Čorak, ravnateljica, Institut za turizam, Hrvatska
 • Nenad Tatarinov, generalni direktor, D-Resort Šibenik, Hrvatska
 • Sören Hullberg, direktor, Story Hotel Holding AB, Švedska
 • Dexter Moren, direktor (arhitekt), Dexter Moren Associates, Ujedinjeno Kraljevstvo

Za sve informacije, brošuru i registraciju posjetite www.beststay.com.hr.

Svim Women in Adria članicama Best Stay Croatia omogućuje popust od 25% na cijenu kotizacije (za jedan ili oba dana konferencije), a registrirati se možete putem web stranice Best Stay Croatia ili putem maila [email protected].

Foto: Proper

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više