Tehnologija i(li) ljudski faktor: što je presudno za uspješni poslovni razvoj?

U eri ubrzanog tehnološkog napretka i sve veće automatizacije, u eri umjetne inteligencije i sve brže i preče potrebe za prilagodbom novim tehnologijama postavlja se pitanje: kako uskladiti napredak tehnologije s ljudskim potencijalom i vještinama? Dok tehnologija donosi efikasnost, automatizaciju i inovacije, ljudski faktor unosi kreativnost, empatiju i intuitivno razumijevanje potreba korisnika. I – što je onda presudno? To ćemo pitanje povući ovog četvrtka, 23. svibnja, na konferenciji “Women leadership transforming retail”.

Na najjačoj regionalnoj konferenciji namijenjenoj ženama u proizvodnji, logistici i trgovini, Daria Nemchonok moderirat će panel raspravu u kojoj će glavno pitanje biti: što je presudno za uspješni poslovni razvoj – tehnologija ili ljudski faktor? Svoje će odgovore pružiti Helena Klarić, Martina Drezga i Petra Bizjak. Pridružite nam se, prijave su još uvijek otvorene.

Različita iskustva – različita rješenja

Ovaj panel okuplja stručnjakinje iz najrazličitijih područja kako bi raspravili složenu dinamiku između tehnoloških alata i ljudskih resursa u postizanju uspješnog poslovnog razvoja. Kroz razmjenu ideja, iskustava i najboljih praksi, istražit ćemo kako integrirati tehnologiju i ljudski faktor na način koji potiče inovacije, potiče produktivnost i gradi održive poslovne strategije za budućnost.

Nastojat ćemo odgovoriti na pitanja poput: Kako tehnologija oblikuje način na koji radimo i upravljamo poslom? Koju ulogu igra ljudski faktor u kontekstu tehnoloških inovacija? Kako upravljati promjenama i osigurati da tehnološki napredak ide ruku pod ruku s razvojem zaposlenika?

Interaktivnom raspravom cilj nam je istaknuti ključne aspekte tehnološkog i ljudskog doprinosa uspješnom poslovnom razvoju te pružiti uvid u najbolje prakse kako da i naš tim i tehnologija budu u korak s našim poslovnim ciljevima, planovima i strategijama.


Pročitajte više: Kako ženski leadership transformira trgovinu znaju ove žene bogatog iskustva


Upoznajmo govornice

Helena Klarić, predsjednica Uprave Tiska

Helena Klarić u Tisak dolazi u kolovozu 2023. sa pozicije predsjednice Uprave Multipluscarda. Helena je diplomirana na FER-u u Zagrebu. Prvih godina nakon završetka fakulteta radi kao programer u Zagrebačkoj banci. Nakon toga je put vodi prema maloprodaji robe široke potrošnje, prvo kao Voditelj odjela za odnose sa trgovačkim kućama u Nielsenu. Slijedi prelazak u Konzum gdje se zadržava slijedećih 12 godina.

Martina Drezga, suvlasnica i strateška direktorica Drezga d.o.o.,

Martina je suvlasnica i strateška direktorica Drezge d.o.o., tvrtke koja zastupa Husqvarna proizvode u Hrvatskoj. Martina je osoba koja voli stvarati, razvijati, kreirati i pomicati granice. Njezin način poslovanja, vođenje ljudi, briga o kupcima i odnos prema dobavljačima uvelike pokazuju kako se kroz biznis svakodnevno može činiti dobro. Osim Husqvarne, Martinina tvrtka zastupa još nekoliko poznatih brendova šumarskih i vrtnih alata. Posljednjih godina proširila je ponudu i na biciklističke brendove te vodi maloprodajni centar sa servisom “Pile i Vile”.

Petra Bizjak, CEO Lesnina

Po formalnom obrazovanju Petra Bizjak je magistra politologije s postdiplomskim iz ekonomije. Cijeli svoj radni vijek od 12 godina provela je u Lesnini Jankomir. Prije točno 9 godina postala je direktorica, dok je startala s pozicije administrativnog referenta. Njezin najuži tim s kojim surađuje na dnevnoj bazi čini čak 105 ljudi, dok u široj komunikaciji taj broj prelazi i 200! Svaki dan vješto balansira između zaposlenika na svim razinama unutar tvrtke – od dobavljača, preko vršitelja usluga, pa sve do krajnjega kupca.


S našim vrhunskim panelisticama razgovarat će osnivačica i CEO LeverUP Consultinga Daria Nemchonok koja ima 20 godina iskustva u CRM-u i automatizaciji poslovnih procesa.

Osim panela, očekuje nas i pregršt korisnih predavanja te transformativna 20-minutna radionica aktivnog slušanja koju je pripremila Ana Jergović iz PwC-a. Prijaviti se još uvijek možete na linku.

Sponzori i partneri konferencije su LeverUP, Husquarna, Nelt Europe, Saponia, PwC, P2P Logistics, Stanić Grupa, METRO, Pet-Centar, Jana, Ponti, Monini, Rovagnati. Medijski pokrovitelj je Ja Trgovac.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -