Direktorica Zeptera: „Ne nudimo samo posuđe, već i kvalitetu života“

Kata Pavlović, direktorica Zepter Hrvatska Zepteru se pridružila prije deset godina. U razgovoru nam je otkrila kako se nosi s poslovnim stresom, te kako se Zepter uklapa u domaće tržište.

Postupan karijerni rast

Do dolaska na poziciju direktorice, prošla je jako puno poslova. Krenula je s prodajom, da bi postala direktorica prodaje i konačno postala i generalna direktorica.

„To je zapravo najbolji put jer znam sve mane i vrline ovog posla kroz sve segmente poslovanja,“ govori Pavlović. Postupan rast unutar tvrtke jednostavno smatra logičnim.

Zadužena je za područja Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, s time da je Zepter u UAE tek od nedavno. Pavlović je na to posebno ponosna jer tu zemlju smatra idealnim tržištem za proizvode. Pokazalo se to točnim jer već ostvaruje sjajne poslovne rezultate.

A rad na dva tržišta i u različitim vremenskim zonama svakako se osjeti. Od ranojutarnjih je sati na radnom mjestu, a kući se vraća tek kasnije popodne. Stvari rješava u hodu, druge nema.


Pročitajte više: Je li za stres zbog posla odgovorna samo korporativna kultura?


U Zepteru dominiraju – žene

Njezin je tim prilično velik – obuhvaća ukupno 220 vanjskih suradnika i menadžera. A tim je taj bez kojeg ništa ne bi funkcioniralo, što je vrijednost koju nastoji prenijeti zaposlenicima.

„Svakodnevno se susrećemo s brojnim izazovima, ali kada svaki član tima doprinosi kolektivu, uspješni su rezultati najbolji pokazatelj važnosti timskog rada.“

Zanimljivo je kako je Zepter tvrtka u kojoj dominiraju žene – u prodaji i u menadžmentu. Ženska komunikativnost je, smatra, velika prednost i ključ uspjeha u poslovanju. Drugačije je nemoguće poboljšati kvalitetu života korisnika proizvoda. Naime, iako je Zepter najpoznatiji po kvalitetnom posuđu, zadnjih 20 godina nude i širok spektar proizvoda koji poboljšavaju kvalitetu života, a koje posebno vole poduzetnice i managerice čiji su dani stresni i užurbani.

Pavlović je posebno ponosna na uređaje poput Bioptrona koji su bazirani na svjetlosnoj terapiji. U pitanju su medicinski uređaji koji se koriste u profesionalnim uvjetima u bolnicama, specijalističkim ustanovama, kozmetičkim salonima, sportskim centrima, ali i kod kuće.

„Bioptron svjetlosna terapija ima sveobuhvatno područje primjene, jednostavnost upotrebe, bezbolno i kratko vrijeme tretmana bez nuspojava uz uspješne rezultate,“ govori.

zepter kvaliteta života

Pročišćivači zraka nužni su za održavanje zdravlja

Jako je zanimljiv i uređaj Therapy iON za pročišćavanje zraka. Uređaj se temelji na revolucionarnoj tehnologiji koja održava prostore iznimno čistima i vrlo sigurnima, te je jednostavan za korištenje.

„Iznimno je važno odabrati najbolji pročišćivač, koji će vaše svakodnevno okruženje učiniti zdravim i čistim,“ kaže Pavlović. „Upravo sa Therapy Air iON možemo očistiti i obogatiti zrak koji udišemo. Kontroliramo prašinu, temperaturu i vlažnost u domu ili u uredu i uklanjamo onečišćivače zraka.“

U pitanju je uređaj koji je već sedam godina za redom proglašen najboljim pročišćivačem zraka prema nezavisnom istraživanju njemačkih stručnjaka. Osim toga, njegovu je učinkovitost potvrdilo i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Certifikat Allergy-Friendly product potvrđuje da se Therapy Air iON posebno preporučuje osobama s alergijama i astmom, kako odraslima tako i djeci i mladima jer otklanja sve organske i neorganske alergene.

A koliko je naše tržište uopće zrelo za ovakve uređaje? Prema Pavlović, tržište itekako prepoznaje važnost održivog razvoja, a ekološka svijest raste. „Tržište je postalo spremno odgovoriti pozitivno na nove izazove.“

Uostalom, i Hrvatsko tržište je sklono prepoznati kvalitetan proizvod i uložiti u njega.

„Od osnivanja Zeptera, poseban naglasak na ulaganje u inovacije kao i u vrhunsku kvalitetu uz originalni dizajn i naprednu tehnologiju u svim uređajima i proizvodima te brojne nagrade i priznanja, najbolji su pokazatelj uspješnosti.“


Pročitajte više: Je li riječ o prehladi ili nečem drugom? Ovo su simptomi alergije


Odmor nakon napornog dana

Kako puno putuje i radi, ima i svoje načine vraćanja energije, a to radi upravo kroz Zepter proizvode.

„Ako me nešto zaboli, obavezno uključujem Bioptron terapiju svjetlom, tri puta dnevno po 10 minuta. Terapija svjetlom rješava sve moje probleme jer radi na principu sunčeve svjetlosti, ali bez štetnih UV zraka tako da je potpuno sigurna za korištenje i nakon prvog korištenja vidite rezultate i olakšanje,“ otkriva nam. „Kod kuće također koristim Edel Wasser koji pročišćava vodu.“

Posebno je to važno u gradovima u kojima je voda tvrda i puna kamenca.

Rado koristi i Hyperlight naočale koje štite od lošeg svjetla, a zahvaljujući kojima se osjeća bolje i produktivnije. Jer sve je lakše kad oči nisu umorne.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Prodavali su i Zepter lonce sa doživotnim jamstvom ali na upit u Servisu u Zagrebu kažu na poklopce za ekspres lonac nemaju a postojeći ne mogu popraviti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

retinol

Retinol – ovaj sastojak sve je veći hit u njezi kože

Retinol je sastojak o kojemu se već godinama priča. Sve više proizvoda na policama sadrži retinol, a svaki novi nestane s...
- Advertisment -