Najavljen posljednji predavač ovogodišnjih Dana komunikacija! U Rovinj stiže najbolji stručnjak za odnose s javnošću na svijetu

stručnjak za odnose s javnošću

Posljednji najavljeni predavač ovogodišnjeg bogatog programa festivala globalni je komunikacijski potpredsjednik tvrtke Philip Morris International i nagrađivani stručnjak za odnose s javnošću – Aaron Sherinian.

Filantrop i vrhunski stručnjak

Već je poznato da program ovogodišnjih Dana komunikacija nudi ponešto za svakoga u komunikacijskoj industriji. Na festival tako stiže i jedno od najnagrađivanijih imena u industriji – Aaron Sherinian. On je stručnjak za odnose s javnošću s više od dva desetljeća iskustva u korporativnim, filantropskim i diplomatskim sektorima.

Cijenjeni PRWeek prepoznao je njegov rad za UN Foundation i dodijelio mu laskavu titulu Global Communications Professional of the Year. Timu pod njegovim vodstvom dodijelio je i nagradu Public Affairs Team of the Year.

Sherinianovo znanje i iskustvo u različitim sektorima vinulo ga je u visine komunikacijske industrije. Svoju karijeru započeo je i uspješno ju gradio u diplomaciji SAD-a kao čelnik komunikacija UN Foundationa. U industriji koja je po samoj svojoj prirodi izazovna uspio je nezamislivo. U ulozi globalnog direktora komunikacija Aga Khan Development Networka, Sherinian je gradio mostove između političkih ideologija i pritom se nije obazirao na geografsku udaljenost i različitost industrija.

Uzbudljiv trodnevni program

Danas Sherinian obnaša ulogu globalnog komunikacijskog potpredsjednika Philip Morris Internationala, a njegova jedinstvena pozicija čini ga predvodnikom komunikacijske transformacije jedne od najvećih svjetskih korporacija. Kroz cijelu je karijeru efikasnom komunikacijom dolazio do velikih rezultata, a koliko komunikaciju smatra esencijalnom jasno nam je kada kaže:

„Inovativne komunikacije mogu graditi pozitivne globalne promjene te unaprijediti živote milijuna ljudi.“

Ovaj stručnjak za odnose s javnošću najveći je, ali nikako nije jedini predstavnik PR-ovaca na ovogodišnjim Danima komunikacija. U trodnevnom programu posebno ističemo PR panel o komunikacijskom aspektu Brexita te PR “anti-masterclass” na temu kriznog komuniciranja.

Sve koje zanima koji su najbolji recentni projekti domaće industrije odnosa s javnošću pozivamo na prezentacije projekata koji su nedavno okrunjeni Grand PRix-om na natjecanju Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). Na svečanoj dodjeli nagrada bit će uručene i dobitnicima natjecanja Young Lions u kategoriji PR, a u dnevnom programu osigurane su i PR radionice za studente. Vidimo se!

Foto: PR

Nema komentara

Komentirajte

Vaša email adresa neće biti objavljena.