Business Café istovremeno u 3 grada i 3 zemlje s međusobnim spajanjem putem Skypea

Iduće najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – Business Cafe, održat će se 2. srpnja u 18 h istovremeno u Zagrebu, Beogradu i Skopju.

27. Business Café povezuje male poduzetnike u regiji

U Zagrebu je jedan od gostiju i Matija Žulj, osnivač Agrivi projekta – inteligentnog sustava za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom, pobjednik na jednom od svjetskih start up natjecanja u Koreji. Ulaznice za Zagreb dostupne su na entrio.hr.

U Beogradu nas čeka i gospodin Branimir Brkljač, stručnjak za marketing i direktnu prodaju, osnivač TOPSHOPA, koji nam je svima poznat po brendu KOZMODISK. Ulaznice za Beograd čekaju na eventim.rs.

U Skopju jedan od gostiju je poznati poduzetnik i pisac Kosta Petrov, vlasnik kompanije The P World, koja iz Makedonije posluje u više od 20 zemalja, a odnedavno i bloger za The Huffington Post. Ulaznice za Skopje možete pronaći na http://www.kupikartizase.com/Events/business_cafe_11.

Dva dana ranije Business Café održava se i u Splitu, a sedam dana kasnije održat će se i u Sarajevu.

Nakon ljetne pauze Business Café nastavlja se u jesen u Dubrovniku i Puli te po prvi puta u 9. mjesecu kreće u Podgorici, a u 10. mjesecu u Londonu.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe, kao jedan od projekata zagrebačke tvrtke Zaokret d.o.o., prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu, i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove.

Što kažu oni koji dolaze poslušajte na linku.

Kako je bilo na prošlom eventu u Zagrebu u ožujku pogledajte na linku.

Svi detalji Business Café projekta nalaze se na www.businesscafe.info te na lokalnim stranicama u pojedinim zemljama nositeljima licence.

Foto: Zaokret

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...