32. Business cafe u Zagrebu: Iz Hrvatske s ljubavlju

Najpopularije druženje malih poduzetnika, Business cafe, po 32. puta održat će se u Zagrebu, 19. svibnja u 18 h u restoranu Spoon.

Bogati program na 32. Business cafeu

Glavna gošća je Đurđica Vorkapić, poznata modna dizajnerica i vlasnica brenda Hippy Garden, ali i inovatorica, vlasnica niza patenata.

Osim Đurđice, sudjelovat će i  Davorin Štetner, vlasnik Kreator Grupe, predsjednik CRANE-a, Hrvatske Udruge poslovnih anđela te član Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te Davor Huić, poduzetnik, osnivač Udruge poreznih obveznika Lipa, sada poseban savjetnik za unutarnju politiku Predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića.

Očekuje se 150 do 200 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske i susjednih zemalja, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz goste, bogate poklone sponzora, formalni i neformalni networking sve sudionike očekuje i gost iznenađenja, te prirodni sokovi, degustacija raznih proizvoda i usluga.

Događaj vodi idejna začetnica i osnivačica Business cafea gđa Kristina Ercegović, vlasnica Zaokreta i autorica knjige Sam svoj gazda.

Ušavši u šestu godinu poslovanja Business cafe i dalje uspješno šalje dvije poruke. Prva poruka je „Nismo sami – kad pokrećemo i vodimo vlastiti biznis, svi prolazimo iste uspone i padove“. Druga poruka glasi „Moguće je uspjeti i sada i ovdje na našim prostorima, unatoč svemu i svima”, što priče gostiju Business cafea uvijek iznova potvrđuju.

Uz vlastite evente u Zagrebu i Beogradu, u Sloveniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Vojvodinu i ostatak Hrvatske poslovanje je prošireno prodajom licenci. Održano je više od 90 evenata u 8 gradova, predstavljeno više od 250 poduzetničkih priča, a više od 10 000 posjetitelja sklopili su više od 10 milijuna eura poslova međusobno.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 100 kuna klikom na link.

Foto: Facebook stranica Business cafe

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više