6 trendova kupaćih kostima koji će obilježiti vrhunac ljetne sezone 2021.

S prometnim sustavom koji se stalno mijenja, planovi putovanja za mnoge su ove godine bili teško ostvarivi. No mnoge zemlje imaju vlastitu obalu i more, pa su lokalna putovanja itekako moguća. 

Ako još niste imali prilike otići na godišnji odmor, sada je idealna prilika da to učinite. Kolovoz je obično mjesec kada ljudi najviše odlaze na more ili na bazene jer u ovom periodu bude i najviše blagdana, slobodnih dana i odmora. Za kupnju novog kupaćeg kostima nikada nije kasno. Iako ponekad može biti teško naći odgovarajući kupaći kostim za sebe – ove godine ne morate puno brinuti jer aktualni trendovi kupaćih kostima pokrivaju sve nedostatke i mane.  Jedan od dobrih savjeta prije nego što krenete u pustolovinu kupovine – uzmite si vremena. Kupnja u zadnji čas, najčešće završi nezadovoljstvom. Napravite si popis onoga što volite i želite, i napravite malo istraživanje na tržištu. Preporučamo vam da odaberete kupaći kostim koji će vam trajati i nekoliko sezona – što po veličini, što po trendu. Na taj način, možete ga upotrebljavati cijele godine – bilo da idete na plažu, ili zimi do saune i zatvorenih vrućih bazena. 

Pretpostavljajući da mnogi kupuju sličnom logikom, saznali smo za vas koji će trendovi kupaćih kostima obilježiti vrhunac ljetne sezone 2021. godine. Mnogi modni urednici, dizajneri i stilisti odjeće za plažu slažu se oko 6 klasičnih trendova koje ćemo viđati na plažama. Kombinacija su jednostavnih stilova, više boja i raznih dodataka koji ističu vaše obline. U svakom slučaju, može se pronaći ponešto za svakoga: 

  1. Visoki izrezi kupaćih gaćica 
  1. Bikini topovi sa žicom 
  1. Neutralni tonovi 
  1. Tople boje sa daškom retro stila 
  1. Jednodijelni kupaći kostimi  
  1. Rastezljive i naborane tkanine 

Prije nego što odaberete kupaći kostim koji vam se najviše sviđa, obratite pažnju na udobnost. Imajte na umu u kojim ćete aktivnostima sudjelovati prije nego što se posvetite određenom kupaćem kostimu. Primjerice, brazilski bikini možda nije najbolji izbor ako planirate veslati, bez obzira na oblik stražnjice. Isprobajte umjesto toga jednodijelni kupaći kostim. Savršen je za aktivne dane na plaži zahvaljujući dvostrukim križavim podesivim naramenicama koje podupiru djevojke i drže sve gdje treba biti (to je unutar kupaćeg kostima, ne iskače). S druge strane – tankini ili jednodijelni kupaći kostim nisu najidealnija opcija ako želite raditi na tenu i dobiti što više boje. Kada govorimo o udobnosti i sigurnosti, jednodijelni kupaći kostimi u različitim mogu odgovarati svakom obliku tijela jednako dobro kao i bikiniji. U kombinaciji šarenih boja, uzoraka, detalja poput čipke i volana, svaki kupaći kostim možete prilagoditi svom stilu i obliku tijela.  

Za kraj – trend koji nas najviše veseli i koji je nužno spomenuti: održivi razvoj i ekološka proizvodnja. Sve više kupaca sada aktivno traži ekološke robne marke i one koje rade proizvode iz recikliranih materijala. Ekologija i briga o planetu postaje jedan veliki globalni trend. Velike i luksuzne kompanije također polako počinju proizvoditi kupaće kostime napravljene je od recikliranih boca, ribarskih mreža i plastike. Daleko najgenijalniji izum što se tiče održive mode je izrada kupaćih kostima od recikliranih materijala koji traju nekoliko godina. Astratex kupaći kostimi također su dio su ekološke proizvodnje. Koriste se recikliranim materijalima, ali i kvalitete su koja traje i po nekoliko godina. 

Pronalaženje savršenog kupaćeg kostima ne mora nužno biti noćna mora. Iako trenutno vlada more stilova, boja i robnih marki koje možete birati (a kamoli otkriti veličinu), razumljivo je da kupovina vašeg idealnog bikinija ili jednog komada može djelovati zastrašujuće. Stoga uzmite vaša računala ili pametne telefone u ruke, i bacite se na istraživanje. Astratex vam nudi bezbroj modela, veličina, boja i dodataka koji su u skladu sa najnovijim trendovima. Ovdje ćete zasigurno pronaći vaš kupaći kostim iz snova, ako ne i nekoliko istih. 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -