Bijelo odijelo je postalo simbol poslovnog odijevanja, ali kako ga kombinirati?

U poslovnom svijetu odijelo je must have komad, nose ga i žene i muškarci, a njime odaju dojam moći, inteligencije i sposobnosti. To je jedan od klasičnih komada koje morate imati u svom ormaru, no glavno je pitanje kako kombinirati odijelo ako ne želite da vaš poslovni stil bude dosadan.


Pročitajte više: Bijelo odijelo za ljetni poslovni stil


“Odijelo je s vremenom postalo simbol moći uspješne poslovne žene. Danas ne govorimo samo o crnom ili tamno plavom odijelu, već je paleta proširena ne samo različitim bojama već i pomnim stiliziranjem modnih detalja”, istaknula je Ana Matutinović, stilistica i suvlasnica tvrtke Style&Wings.

Kada se spomene žensko odijelo prva pomisao je vjerojatno njegova poslovna varijanta. Ono se često mogu vidjeti na sastancima, konferencijama i uredskim hodnicima. Iako se moda mijenja svakodnevno, žensko odijelo postalo je must have poslovni komad u ormaru.

Osim klasičnih odijela u crnoj ili sivoj boji, nose se i ona u jarkim bojama, baš kao i ona s uzorkom. Poslovne prilike često zahtijevaju i svečaniju obuću, ali popularne fashion blogerice pokazuju kako je odijelo moguće hrabro uskladiti s ponešto udobnijom obućom poput tenisica.


Pročitajte više: Žensko odijelo – fashion trend s porukom koji je osvojio svijet


Međutim, kako kombinirati bijelo odijelo kako biste zadržali poslovni look, ali i svoj stil. Upravo je to čar bijelog odijelo, ono je poput praznog platna i možete ga kombinirati kako želite. Bit će odličan za sve prigode i sve lookove.

“Bijelo odijelo je samo za sebe sinonim za pročišćeni, „clean look“ dok, poput praznog platna, s dobro stiliziranim komadima može postati pravo umjetničko modno djelo. Njegova jednostavnost omogućuje nam da ga kombiniramo uz majice i košulje s printom, tenisice ili balerinke za „casual look“ ili cipelama na visoku petu za onaj malo dramatičniji i elegantniji efekt”, rekla je Ana Matutinović.

Svježinu odjeće održavajte s Philips Steam&Go.

Foto: Andro Tasovac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

večera za žene u bankarstvu 2024

Na Večeri učimo o preferencijama Generacije Z u sektoru bankarstva

Želite li dobiti dublji uvid u obrasce ponašanja, vrijednosti i preferencije Generacije Z, s posebnim fokusom na njihovu percepciju rada u...
- Advertisment -