Naše članice zapošljavaju i zadržavaju najbolje ljude, evo kako

Prepoznali smo da su ljudski resursi veliki izazov za male poduzetnike, pa i managere. Zato smo za naše članice osigurale pogodnosti od naših partnera koje vam omogućavaju da zaposlite prave ljude. Ali prije nego što ih zaposlite morate znati tko ste vi, tko je vaša firma i koje kompetencije očekujete od svojih zaposlenika. Zato je tu naš Akcelerator koji sadrži edukaciju koja će vam pomoći da vaše organizacijske vrijednosti predočite u kompetencije zaposlenika. Odnosno da zaposlite ljude koji razmišljaju kako i vi, a onda je vaš život puno lakši. Ne samo to, dobit ćete i podršku za kreiranje opisa radnih mjesta na temelju definiranih kompetencija.

I to nam još nije bio dovoljno pa smo dio naše svakodnevne komunikacije s članicama posvetili isključivo ljudskim resursima. Na jednom od naših kanala svaki dan možete podijeliti neko iskustvo i dobiti podršku i odgovore na vaša pitanja.

Nedavno smo za članice održali webinar na temu Strateško planiranje nagrađivanja zaposlenika, managera i direktora. Okupile smo stručnjakinju za HR, stručnjakinju za poreze koje su im prezentirale najbolje prakse, a članice su dobile materijale s mišljenjima porezne uprave i tumačenjima stručnjaka koje im mogu biti podloga kod odlučivanja.

Ali idemo redom.

Zaposlite ljude koji dijele vaše vrijednosti

Model kompetencija pomoći će vam u svakodnevnom radu, pri zapošljavanju novih zaposlenika, promociji unutar organizacije, stvaranju nasljednika za ključne pozicije, nagrađivanju zaposlenika, razvoju zaposlenika… On daje jasne smjernice zaposlenicima kakvo ponašanje očekujemo od svakog od njih i kako njihovo ponašanje može biti u skladu s našim organizacijskim vrijednostima.

Kako implementirati organizacijske vrijednosti putem modela kompetencija doznajte 27. siječnja 2023. na Akceleratoru u organizaciji mreže Women in Adra. Prijaviti se možete ovdje.

Akcelerator je namijenjen Women in Adria članicama, a konzultantsku pomoć besplatno članicama osigurava Jasna Rilović i njezin Human capital tim.


Pročitajte više: Jasna rilović na urnebesan način objasnila “metode dijeljenja bonusa” u tvrtkama


Besplatna podrška i veliki popusti

Rilović je HR inzultant, osoba koja će vam pomoći da od zaposlenika izvučete ono najbolje, ima više od 20 godina radnog iskustva u internacionalnim kompanijama na vodećim pozicijama u odjelima ljudskih resursa. Posljednjih šest godina vlasnica je konzultantske firme Human Capital d.o.o., a pokrenula i jedinstveni program edukacije u području razvoja ljudskih resursa pod nazivom Learning by Doing gdje osim teoretskih znanja pruža i jednogodišnje mentoriranje svih onih kojima je želja napredovati u odjelima ljudskih resursa.

Pomaže organizacijama da optimalno poslože svoje procese od zapošljavanja, sistematizacija posla, preko izrade modela kompetencija, razvoja ljudi kroz edukacije, mentoriranje i coaching do implementacije struktura plaća i praćenja radne učinkovitosti.

Osim što će polaznice radionice dobiti besplatnu podršku pri kreiranju opisa radnih mjesta u njihovoj tvrtki, dodatne popuste članicama Women in Adria nude i AB.PRO i Selekcija.hr.


Pročitajte više: Learning by Doing: Kako je HR konzultantica došla na ideju o programu koji se bavi ljudskim potencijalima


Do 40 posto popusta na podršku u HR procesima

AB.PRO je obrt za poslovne usluge koji članicama Women in Adria nudi popuste na usluge. Popusti iznose 30 do 40 posto, ovisno o vrsti usluge, a moguće ih je ostvariti telefonski, putem video-poziva i mailom. Trebate pripremiti oglas za zapošljavanje, definirati ključne kompetencije kandidata, napraviti opis posla, struktur intervjua ili pomoć kod intervjua ili kreirati optimalni mix nagrađivanja za vašu tvrtku, javite se.

Vlasnica AB.PRO obrta za poslovne usluge je mr.sc. Andreja Bakula, prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta. Obrt je osnovala nakon 28 godina intenzivnog rada s ljudima i organizacijama u svim područjima HR-a, s preko 7.500 selekcijskih intervjua, intervjua za zapošljavanje i procjenjivanje radnog učinka, te konzultantskim angažmanima u raznim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.

Kao trenerica razvijala je i vodila praktične edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, zapošljavanja, analize opisa radnih mjesta i izrade opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama.

30% popusta na testiranje kandidata

Tvrtka Selekcija d.o.o. nastala je 2016. godine iz ideje da se izbjegne tromo i zastarjelo papir-olovka testiranje i automatizira procjena kandidata. Za mikro i male poduzetnice iz Women in Adria mreže Selekcija.hr omogućila je do 30 posto popusta na testiranje i interpretaciju rezultata.

Biti bolji u ovom pogledu za ekipu iz Selekcija.hr znači brže i jeftinije testiranje, veću sigurnost procjene (bez grešaka izazvanih ljudskim faktorom), jednostavniju i ugodniju prijavu na testiranje te bolji UX.

Pridružite nam se i dobit ćete pristup materijalima i našim komunikacijskim kanalima.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...
- Advertisment -