Kombinacija tjedna: Crno odijelo nikada nije bilo elegantnije!

Klasična boja odjeće koja nikada nije i nikad neće izaći iz mode je crna. Boja je to koja modne kombinacije čini neutralnima, a opet upečatljivima. U crnim kombinacijama možemo istaknuti što želimo, a s druge strane sakriti ono što ne želimo pokazati. Kada ne znamo što odjenuti, u “crnom” kutu ormara uvijek ćemo pronaći nešto! Dobitna kombinacija ovog tjedna upravo je crno odijelo u kombinaciji s crnim kaputom!


Pročitajte više: Kombinacija tjedna: Tamnozeleno odijelo i camel kaput!


Crno odijelo

Odjeće crne boje nikad dosta, kako u udobnosti doma, tako i u poslovnom svijetu. Ovoga tjedna osjećajte se samopouzdano u jednostavnoj, a elegantnoj kombinaciji – u crnom Varteks odijelu!


Pročitajte više: Kombinacija tjedna: Jednostavno sivo odijelo kao “manje je više”!


Smoking crni sako

Smoking sako crne boje strukturiran je i kopča se jednim gumbom. Zahvaljujući vrhunskoj tkanini talijanske kvalitete Marzotto, udobnost je zagarantirana. Za savršen poslovni look iskombinirajte ga s crnim smoking hlačama istog materijala.

Varteks: 999,00 kn 

Crne hlače ravnog kroja

Crne Varteks hlače ravnog kroja s ukrasnim detaljem na bočnoj strani nogavice savršena su kombinacija uz smoking sako iste boje. Zahvaljujući udobnosti materijala, nakon napornog radnog dana nećete ni imati osjećaj da nosite odijelo.

Varteks: 699,00 kn

Bijela košulja

Kako bi “razbili” crnu, savršeno će poslužiti njena suprotnost – bijela košulja s detaljem na leđima koji joj daje posebnost i čini ju elegantnom. Osim uz odijelo savršeno će se uklopiti uz svaki stil odijevanja.

Varteks: 399,00 kn

Strukturirani ženski kaput

Klasični crni kaput na duplo kopčanje s našivenim džepovima i kragnom od pliša izrađen je od kvalitetne runske vune i mohera talijanskog proizvođača Lanificio Nesti Onelio. Jednostavne linije ovaj klasičan odjevni predmet čine idealnim za hladne zimske dane kada želite kombinirati udobnost i toplinu s elegancijom.

Varteks: 1.254,00 kn

U Varteksu još traju sezonski popusti do 70% koje ne smijete propustiti!


Pročitajte više: Kombinacija tjedna: Zašto je roza savršena poslovna boja?


Sve WiA članice imaju popust od 20 posto u Varteksovim trgovinama i webshopu.

Foto: Varteks

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -