Adriana Tomić nova je članica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Adriana Tomić imenovana je novom članicom Uprave osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d. te će preuzimanjem nove pozicije  1. kolovoza  2017. zamijeniti dosadašnjeg člana Uprave Geralda Gröstenbergera.

Nova članica Uprave GRAWE Hrvatska

Svojim dugogodišnjim iskustvom na voditeljskoj poziciji u zahtjevnom poslovnom području upravljanja rizicima i kontrolinga, Tomić će dodatno doprinijeti ostvarivanju poslovne strategije i učvršćivanju pozicije GRAWE-a na osiguravateljnom tržištu, kao društva s iznimno visokom stopom solventnosti i visokom matematičkom pričuvom.

Tomić je diplomirala i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. Karijeru je započela u  Ministarstvu financija, a u GRAWE-u je od 2006. godine. Kao članica Uprave bit će odgovorna za upravljanje rizicima i kontroling, računovodstvo i financije, opće, kadrovske i pravne poslove te informatiku.

nova članica uprave GRAWE

Upravu GRAWE Hrvatska d.d. osim Adriane Tomić, čine Igor Pureta, predsjednik Uprave, i Nataša Kapetanović, članica Uprave. Gerald Gröstenberger, kojeg će Tomić zamijeniti na poziciji člana Uprave, nastavlja svoju karijeru u Upravi matične kuće Grazer Wechselseitige Versicherung AG u Austriji.

GRAWE Hrvatska d.d. ponosi se brojem žena na rukovodećim pozicijama jer osim činjenice da u Upravi sudjeluju dvije žene, u internim odjelima žene zauzimaju čak 61% voditeljskih pozicija.

Prema istraživanju koje je proveo servis za poslovno umrežavanje LinkedIN, financijska i osiguravateljna industrija su na globalnoj razini istaknute kao najlošije obzirom na izuzetno nizak postotak žena na rukovodećim pozicijama. Od ukupno 42,9% žena zaposlenih u financijskoj industriji, samo je njih 28,7% na rukovodećim pozicijama.

Foto: GRAWE Hrvatska

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

 1. Postovana, mr.sc Adrijana Tomic, clanice Uprave GRAWE Hrvatska d.d.!

  Cijenim Vas, Vase znanje, iskustvo i siguran sam da dajete ogroman doprinos razvoja i uspjesnosti Osiguranju GRAWE kao clan uprave uz dipl. ing. Natasu Kapetanovic i predsjednika Uprave GRAWE, mag, ing, Igora Pureta.
  Postao sam klijent Vase osiguravajuce kuce, novi sam klijent. I ako registracija za osobni automobil TWINGO ZU 533 AI nije jos istekla, vrsim mjesecne uplate prije isteka, tako da ce i meni lakse biti otplatiti dobar dio, takoreci sve i doci samo po policu i zeleni karton. Automobil je reg. na moju suprugu Mirjanu Zivanovic.
  Obzirom da je priroda mog posla – Vanjski suradnik UREDNISTVA CASOPISA PODUZETNIK i da sam u stalnom kontaktu sa brojnim ljudima sirom VSZ, predstavnicima uglednih firmi koji su nasi pretplatnici i koji kao pretplatnici imaju pravo predstaviti se u jednom od narednih brojeva u tijeku tekuce godine. Tako je u prvom broju za 2018.g. izasla reportaza i intervju opcine Babina Greda, nacelnika opcine g. Josipa Krnic (koji su vjerujem zasigurno prepoznatljivi po siroko otvorenim vrtima svim investitorima iz RH i inozemstva, otvorena je termoelektrana, uz nju se prosiruju susare (6), plastenici (podravka) i drugi. U pregovorima su da strani investitor iz RS (Paracin) otvara mljekaru i izmedju ostalog ima obvezu da zaposlo 50 djelatnika iz opcine Babina Greda i dr. radit ce mo i predstavljanje termoelektrane, vlasnice Suncice Lalic i dir. Blanke Kobas. Pratit ce mo proces projekta otvaranja mljekare) i reportaza o osnovnoj skoli Mijata Stojanovica Babina Greda i intervju sa prof. Djurdjicom Babic ravnateljicom skole, intervju i reportazu sam ja osobno radio.
  Poslao sam Vam meilom zahtjev za donaciju u provodjenju programa BITI BOLJI, program provodimo vec 4 godine i istim je obuhvaceno cca 11000 tisuca i ucenika. U tijeku su pripreme za provodjenjeovog programa na podrucju Grada Zupanja, pet skola (tri srednje i dvije osnovne i u opcinama Cerna, Gradiste, Babina Greda, Stitar, Bosnjaci, Vrbanja Soljani i Drenovci u osnovnim kolama i predstavljanje svih opcina i uglednih firmi. Takodje biti ce obuhvaceno podrucje Vukovara, Iloka, Tovarnika i Vinkovaca.

  Ima tu posla i za Vas, a ja cu osobno koristi svugdje da Vas promoviram (bez ikakve naknade) jer to zasluzujete.

  Posebne pohvale za vase djelatnike u predstavnistvu u Zupanji, voditelja mislim da se zove g. Ivica Vujic, Ivica Saric, jos jedan gospodin neznam mu ime vi ga sigurno znate i tri dame, Monika, Marica i Nensi (oprostite ako gresim u imenima ali sigurno znate o kome se radi) Iz vlastitog iskustva , mojih prijatelja, poznanika sve pohvale za njih, ljubaznost, strucnost, korektnost, siguran sam da i oni daju veliki doprinos uspjesnosti vase kuce GRAWE.

  Predlazemo da postanete nas pretplatnik, iznos godisnje pretplate je samo 179,00 kuna SA PDV. U koliko zelite postati pretplatnik dostavite na moj meil slijedece podatke, tocan naziv firme, OID firme, kontakt adresa, meil i telefon, kontakt osoba sa kojom bi se prema Vasim mogucnostima utvrdio termin predstavljanja Vase osiguravajuce kuce GRAWE, Vas i vasih djelatnika, a prema vasem izboru termina i tema koje bi ste sve dogovorili s glavnim urednikom casopisa PODUZETNIK . g. Vladimirom Mihajlovic i g. Mirjanom Glavas, naravno uz moje sudjelovanje. Nakon toga ce te dobiti sluzbenu ponudu od urednistva casopisa PODUZETNIK iz Osijeka i racun za godisnju pretplatu za tekucu 2018.g. na iznos OD SAMO 179,00 kuna sa PDV.

  Kako danas izlazi iz stampe prvi broj za tekucu 2018.g. (reportaza opcina Babina Greda i osnovna skola Mijata Stojanovic) i kako bih vas danas mogli staviti na listu pretplatnika i time ce te dobiti dvobroj koji je izasao u 12.mj. 2017.g. za 12.mj. 2017.g. i 1.mj. 2018.g. s danasnjim brojem prvim u 2018.g.

  Nadam se da ce te prihvatiti prijedlog da postanete nas pretplatnik, a za donaciju u provodjenju i Vasoj Odluci o tome mozete kasnije nam dostaviti.

  Ocekujem u toku dana zbog sastavljanja liste pretplatnika i u koliko i vi odlucite postati nas pretplatnik da dostavite gore navedene podatke.

  Vjerujem da ce te prepoznati znacaj provodjenja programa BITI BOLJI ciji ce mo Vam sazetak dostaviti postom na Vasu adresu, Zagreb, ul. grada Vukovara br. 5 u pomoci financijski u skladu s Vasim mogucnostima.

  Podatke dostavite na meil adresu — [email protected] mob. 098 959 7178

  S velikim postovanjem Vas i Vase osiguravajuce kuce i sada vec i moje kao Vaseg klijenta ocekujem da ce te prihvatiti prijedlog da sudjelujete u realizaciji programa BITI BOLJI na nacin da nam pomognete financijski u skladu s Vasim financijskim mogucnostima i da ce te postati nas pretplatnik uplatom samo 179,00 kuna sa PDV za 2018.g.

  Srdacan pozdrav!

  Zivanovic Vladimir, 32270 Zupanja, Dr. F. Rackoga 2c VANJSKI SURADNIK UREDNISTVA CASOPISA PODUZETNIK

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više