Avon donirao 80 tisuća kuna udruzi SVE za NJU!

Predstavom “Bez cenzure” u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog jučer, 28. listopada, odzvanjala je pozitivna energija. Studio Alldance i #supermrakplesačice iz udruge SVE ZA NJU! pokazale su na pozornici koliko su snažne plešući u traganju za ženstvenošću i senzualnošću koju im je opaka bolest pokušala oduzeti. Dale su nam odgovor na pitanje “Što ako se rak dogodi i meni?”.

Uz voditeljicu Barbaru Kolar, koja i sama godinama podržava rad Udruge, pokazale su da postoji zajedništvo koje oboljelima ulijeva dozu hrabrosti i pruža podršku uz koju mogu lakše pokoriti bolest.

Valu dobre energije i optimizma poželio se pridružiti i Avon. Donacijom od 80.000 kn Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka Avon je pokazao svoju podršku i poslao poziv svim ženama na redovan samopregled i pregled dojki te brigu o zdravlju. Ovogodišnja donacija pomoći će nastavku rada Udruge i Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka. Uz donaciju Avon pruža mogućnost besplatnog korištenja Avon soba unutar Centra za oboljele izvan Zagreba kojima je potreban smještaj za vrijeme pregleda ili terapije.

sve za nju

Povezano: Mjesec borbe protiv raka dojke: napravi samopregled!

Avon za pravovremeni pregled dojki

Avon i SVE za NJU! dijele zajednički glavni cilj: podizanje svijesti o tome koliko je važan redovan pregled dojki za pravovremeno otkrivanje raka dojke i za brigu o zdravlju svake žene. Avon u Hrvatskoj već više od 15 godina pomaže borbu protiv raka dojke i do sada je prikupio i donirao više od 3 mil. kuna. Kupnjom proizvoda s rozom vrpcom u Avon katalogu postajete dio Avonove humanitarne obitelji te i sami sudjelujete u ovoj borbi.

Oduševljena je snagom žena i Voditeljica odnosa s javnošću u Avonu, Lucija Josipović: „Divno je vidjeti snagu i hrabrost žene koja se bori s teškom bolesti. Divno je biti dio ovakvih pozitivnih priča u inače kompliciranoj borbi. Ponosni smo što smo barem malen dio podrške Udruzi, ali i svim ženama: uz konstantno podsjećanje koliko je važno misliti na svoje zdravlje. Ne čekaj! Čekiraj.“

sve za nju

Povezano: 18-godišnjak patentirao grudnjak za rano otkrivanje raka dojke, Nizozemci terapiju za liječenje

Udruga SVE ZA NJU!

Udruga SVE za NJU! provodi aktivnosti pružanja psihološke pomoći ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Centar za psihološku pomoć oboljelim ženama otvoren je 2010., a osim psihološke pomoći, dostupne su i Avon sobe koje pružaju smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice besplatni.

“Udruga SVE za NJU! dio je nas. Udruga koju smo Vesna Andrijević Matovac, Bojana Benović i ja osnovale tako davne 2008. godine. Puno je rada iza nas, novih prijateljstava, tužnih i radosnih trenutaka koje dijelimo s našim ženama i njihovim obiteljima. Aktivnim plesom u koreografiji Petre Seitz, sudjelovanjem u plesnoj predstavi Bez cenzure, željeli smo poručiti: tu smo za vas – uvijek kad nas trebate! Kontrolirajte zdravlje svojih dojki, budite odgovorne, mislite na sebe. Budite zdrave!” poručila je predsjednica udruge SVE za NJU! dr. Almenka Balenović.

Nastavljajući dugogodišnji poziv #budizdrava svim ženama,kako bi ih podsjetili koliko je važno zdravlje i podigli svijest o važnosti prevencije raka dojke, kampanja #čekiraj na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti 3 osnovna koraka samopregleda dojke.

Čekirajte i vi, posjetite cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sport i menstruacija

Sport i menstruacija: poznavanje menstrualnog ciklusa ih može savršeno ujediniti

Bilo da ste profesionalna ili rekreativna sportašica, poznavanje načina na koji vaš ciklus utječe na trening ključno je za postizanje vašeg...
- Advertisment -