Ne propustite novo izdanje Business Cafea uz posebnog gosta

U subotu, 21. travnja 2018. od 19 do 22 h u zagrebačkom hotelu Academia, održat će se posebno izdanje Business Cafea na kojem gostuje Baybars Altuntas, osnivač i predsjednik WBAF-a (World Business Angel Forum).

Gospodin Altuntas jedan je od najutjecajnijih svjetskih poduzetnika, dobitnik niza priznanja, poslovni anđeo i investitor, veliki promotor poduzetništva, poduzetničkog mentalnog sklopa i poduzetničke kulture diljem svijeta, otac franšiznog poslovanja u Turskoj, jedan od 110 protagonista iz 22 zemlje u poznatoj TV emisiji Shark Tank/Zmajevo gnijezdo i autor jedne od pet najprodavanijih knjiga iz svijeta poduzetništva.

Druženje uz edukaciju i inspirativnog gosta

Baybars Altuntas

Ovo posebno izdanje Business Cafea gostima nudi pravi subotnji večernji poduzetnički izlazak na večeru s Baybarsom i kolegama poduzetnicima iz osam zemalja uz priliku da puno toga doznaju o tome kako poduzetništvo funkcionira na svjetskoj razini, kako od svog posla napraviti franšizu i proširiti je svijetom, kako poslovne anđele brzo uvjeriti da ulože u našu ideju i dr.

Cijena je 500 kn i uključuje i večeru i piće. Prijave, uplate i detalji su na https://businesscafe.info/event/45-business-cafe-u-zagrebu-special-edition-sa-baybars-altuntasom/

Business Cafe su druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti i putem franšize posluje u sedam zemalja. Pokrenut je prije osam godina u Zagrebu s dvije osnovne poruke – NISMO SAMI i MOGUĆE JE USPJETI. Otada je održano više stotina događanja u 50-ak gradova, ispričano više od 700 poduzetničkih priča, a Business Cafe je posjetilo više od 10 000 gostiju i sklopljeno je više od 20 milijuna eura poslova. Svaki Business Cafe susret stavlja fokus na samo PODUZETNIČKO PUTOVANJE, na sve ono što se zaista događa kad se krene graditi i voditi vlastiti biznis, na necenzurirane ljudske i poslovne priče, ne samo na korisne informacije što, gdje i kako nešto napraviti. Upravo je zato Business Cafe prerastao iz networking eventa u pokret i novi način poslovanja. Sve aktualne informacije o Business Cafeu mogu se pratiti na www.businesscafe.info

Kontakt za više informacija

Business Cafe d.o.o.

Kristina Ercegović, Executive MBA [email protected]

091 1555 228 www.businesscafe.info www.kristinaercegovic.com

Foto: Business Cafe

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -