Hrvatska inovacija Biocrystal osvojila prestižnu nagradu na jednom od najznačajnijih sajmova na svijetu

BC TECH kompanija dobitnik je godišnje nagrade “20 PLUS 20” za svoj proizvod Biocrystal®, a koju dodjeljuje jedan od najznačajnijih sajmova u Kini, Interzum Guangzhou.

Povezano:

Što je Biocrystal?

Označena kao “izvrsni dodatak za industriju namještaja“, Biocrystal® tehnologija ovom je prestižnom nagradom dobila još jednu u nizu potvrda učinkovitosti potpuno prirodnog tretmana s dokazanim učinkom neophodnim današnjim korisnicima u proizvodima koje koriste svakodnevno.

Biocrystal je znanstveno testirana i dokazano efikasna tehnologija na bazi čistih prirodnih kristala koja ublažava osjećaj i stanje stresa na način da uklanja umor i potpuno opušta. Biocrystal mješavina namijenjena je ugradnji u široki opseg proizvoda za svakodnevnu uporabu, kao što su proizvodi za spavanje, namještaj, krevetnina, tekstil itd. Ugrađujući Biocrystal® tehnologiju u svoje proizvode, proizvođači korisnicima osiguravaju i dokazan efekt ublažavanja stresa, jednog od najraširenijih problem suvremenog društva.

Top 20 najutjecajnijih inovativnih dodataka

Izvanredne značajke Biocrystal® tehnologije svrstale su ovaj proizvod u top 20 najutjecajnijih inovativnih dodataka za namještaj za 2019/20. godinu. Ovu prestižnu nagradu utemeljio je i dodijelio Interzum Guangzhou, najutjecajniji azijski sajam u industriji proizvodnje namještaja i elemenata za uređenje enterijera, s više od 1500 izlagača iz 35 zemalja i regija.

 „Izuzetno smo ponosni što smo prepoznati kao izvanredna prirodna tehnologija i nezaobilazni dodatak u industriji namještaja i krevetnine, koje i jesu naše ciljane industrije. Posebno je zadovoljstvo kada nagrada stiže od značajnih igrača na tržištu i onih koji oblikuju mišljenje onima koji donose odluke. Interzumova nagrada Biocrystalu svojevrsni je omaž za godine napornog rada i našeg truda da uvedemo aktivni prirodni tretman kao nezaobilazni dodatak raznim industrijama na globalnom nivou“, rekla je utemeljitelj tvrtke BC Tech, Vesna Pavletić.

Uzimajući u obzir ulogu inovativnih tehnologija s anti-stres efektom u industriji danas, gospodin Zlatko Karajić, direktor u kompaniji BC Tech, osvrnuo se na poražavajuće  statistike kojima stres utječe na globalno zdravlje, ističući značaj Biocrystal® tehnologije kod modernih potrošača: „Proizvođači namještaja, krevetnine i tekstila danas trebaju ponuditi više od udobnosti, moraju svojim kupcima pružiti aktivni tretman s rezultatima. Upravo je tu značaj Biocrystal® tehnologije, kao dodatka s efektom ublažavanja stresa i s jednostavnim postupkom implementacije. Za nas je Interzumova nagrada velika čast i još jedna potvrda da smo uspješno prepoznali potrebu današnjeg društva.”

Biocrystal® tehnologija svrstana je među to 20 najinovativnijih  dodataka za industriju namještaja od renomiranog žirija, predvođenog  gospodinom Dickom Spierenburgom jednim od internacionalno najpoznatijih renomiranih dizajnera, te član žirija za Interzum nagradu.

Posjetioci ovogodišnjeg sajma interzum Guangzhou u Kini, imati će priliku upoznati se s Biocrystal® tehnologijom u vrijeme trajanja sajma (od 27. do 30. srpnja), budući da će zajedno s drugim dobitnicima renomirane Interzumove nagrade, ova hrvatska inovacija biti izložena za izlagače i posjetitelje sajma iz čitavog svijeta.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

panel javni sektor

Ove žene upravljaju javnim sektorom, a sve vas one čekaju na...

Pripremamo svoju drugu konferenciju za žene u javnom sektoru. Žene čine većinu zaposlenih u javnom sektoru, no na vodećim pozicijama su...
- Advertisment -