Naučite kako postati superjunak biznisa uz dharmički menadžment

Dhar media, agencija koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta, a jedna je od TOP 100 agencija u Hrvatskoj, organizira konferenciju SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um i duh“. Konferencija će se održati 14. ožujka 2019. godine s početkom u 9 sati u zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton.

Ljubav i poslovanje

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao „tijelo, um i duh“. Čovjek svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju.

Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva, pa i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao.

„Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja. On također postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi izazov je, ali je ujedno i dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima“, ističe Lea Brezar, CEO Dhar medie i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj.

dharmički menadžment
Lea Brezar

Zanimljiv program 

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti. Program će moderirati urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić, koji je ujedno i medijski pokrovitelj konferencije.

RASPORED:

9:00 – 9:30 Registracija

9:30 – 9:40  Otvaranje konferencije, Josipa Celinić

Pozdravni govor Lea Brezar, CEO Dhar media

9:40 – 10:40  Predavanje Tamara Kajari: “Mentalni mir je neprocjenjiv”

10:40 – 11:40 Predavanje Irena Brbić: „Transformirajte svoj život, pobijedite stres i energizirajte svoj um, tijelo i duh!“

dharmički menadžment
Tamara Kajari i Irena Brbić

11:40- 12:10 Pauza za kavu

12:10 – 12:25 Iz iskustva o dharmičkom menadžmentu: Vedrana Prevendar, savjetnica za odnose s javnošću, Dhar media; razgovara Josipa Celinić

12:25 – 13:25 Predavanje Lea Brezar: „Dharmički menadžment – načela ispravnog vođenja“

13:25 – 14:25 Okrugli stol na temu „Tijelo, um, duh“

14:30 Zatvaranje konferencije

Cijena kotizacije iznosi 400 kn + PDV,  a uključuje i treće izdanje knjige „Izvan okvira“, priručnika o temeljnim načelima u životu i poslovanju autorice Lee Brezar. Ukoliko imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja i pojačati umijeće liderstva na vrijeme za sebe osigurajte jedno od sto mjesta na konferenciiji.

Foto: Dhar media

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

bračni ugovor za poduzetnice

Bračni ugovor za poduzetnice – Na što trebate obratiti pozornost?

Imovinski odnosi bračnih drugova uređeni su zakonskim odredbama Obiteljskog zakona osim ako bračni drugovi nisu imovinske odnose uredili bračnim ugovorom.