Dođite na konferenciju Pametnog rasta „Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije“ 30. lipnja u Poreč

Pametan rast vas poziva da aktivno sudjelujete na nacionalnoj konferenciji „Fit4BusinessGrowth: Leading by example“ i njihovoj prvoj godišnjoj konferenciji „Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije“ koje će se održati u Poreču 30. lipnja 2017. godine.

U hotelu Diamant

U hotelu Diamant u jutarnjim ćete satima u sklopu konferencije „Fit4BusinessGrowth: Leading by example“ istoimenog EU projekta, financirane iz proračuna Europske komisije, otkriti sve o upravljanju o ljudskim resursima, odnosno saznat ćete što su zajedno s preostala 4 partnera iz još 4 EU zemlje (Velika Britanija, Francuska, Austrija, Bugarska) napravili u gotovo dvije godine provedbe ovog Erasmus+ projekta. Jednako tako što u Fit4BusinessGrowth  coachevi radili u odabranim poduzećima iz cijele Hrvatske i s kojim rezultatima.

Bit će predstavljene mnoge teme, a među ostalim, imat ćete prilike čuti što liječnici, nutricionisti, stručnjaci zaštite na radu, agronomi i kineziolozi imaju za reći na temu wellnessa na radnom mjestu i kako voditi s visokim učinkom odnosno vlastitim primjerom.

U popodnevnim ćete satima, u sklopu prve godišnje konferencije Pametnog rasta pod nazivom Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije, čuti preporuke znanstvenika sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku za povećavanje broja brzorastućih poduzeća u Hrvatskoj, zatim mišljenja predstavnika niza drugih relevantnih organizacija,ali i koja informacijsko – komunikacijska rješenja možemo koristiti za ubrzavanje rasta i/ili održavanje istog.

Otkrit ćete čemu mlad i inovativan tim stručnjaka za online  marketing iz brzorastućeg poduzeća Degordian duguje svoj uspjeh. Diskusija će se nastaviti i u neformalnoj atmosferi, uz večeru uz prekrasno porečko more.

Drugo je jutro u planu odlazak na prvi SmartWALK, kratku jutarnju šetnju od hotela Diamant do centra Poreča, kako biste se upoznali s ljepotama grada i dodatno povezali s ostalim sudionicima uz Pametnu kavu na glavnom gradskom trgu.

Za sve članice Women in Adria tu je i pravo na 20% popusta na popodnevnu konferenciju, dok je jutarnja konferencija za sve sudionike besplatna.

Rok za prijavu je do 20. lipnja, na sljedećem linku. A sve novosti o konferenciji možete pronaći na web stranici Pametnog rasta.

Foto: Pametan rast

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više