Održana konferencija “Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije”

Prva godišnja konferencija “Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije”, organizirana od strane tvrtke Pametan rast za poslovno savjetovanje, pod vodstvom direktorice Stefanije Skender okupila je hrvatske stručnjake za brzi rast.

Konferencija Pametnog rasta

Kroz kratka predavanja i panel-diskusije sudionici konferencije stekli su bolje razumijevanje o stanju i brojnosti brzorastućih poduzeća u Hrvatskoj kao i preporuke za budući razvoj te saznanja o alatima koje brzorastuća poduzeća koriste u svom poslovanju kako bi održala svoj brzi rast.

Konferencija je održana u popodnevnim satima 30. lipnja 2017. godine u hotelu Valamar Diamant u Poreču, a popraćena je raznim medijskim kanalima.

Ovu konferenciju sponzorirala je Privredna banka Zagreb kao glavni sponzor te turistička agencija Uniline kao srebrni sponzor. Ostali sponzori bili su Eltor rasvjeta, Tiskara Sigra, knjižara IstraALF, restoran Fora le Porte i poduzeće Dioden.

Osim stručnjaka iz redova Pametnog rasta i Exoro grupe, kao predavači i panelisti nastupili su i predstavnici PBZ-a, EBRD-a, HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, Uniline – a, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Diodena, Visoke poslovne škole PAR, odvjetničkog ureda Hraste & Partneri, Degordiana i GIT-a.

Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije

Pametan rast je konferenciju promovirao diljem Hrvatske, izravno i putem brojnih udruga čiji je član tj. Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske podružnice Europskog vijeća za mentorstvo i coaching i drugih.

Stefania Skender, direktorica tvrtke Pametan rast, je u zaključnom govoru konferencije navela kako unatoč brojnim preprekama Hrvatska ide naprijed te kako je razvojnih projekata sve više.

Poduzetnicima je zajedno sa predavačima i panelistima poručila kako je moguće u Hrvatskoj biti brzorastuće poduzeće (čega su dobar primjer tvrtke Uniline i Degordian) te kako je za to potrebno imati kvalitetan tim računovođa, konzultanata, pravnika i ostalih stručnjaka, zaštićeno intelektualno vlasništvo, kvalitetne informacijsko – komunikacijske alate i snažnu organizacijsku kulturu.

Prisutnima je za kraj poručila: “Ukoliko želite živjeti svoj poziv, sada znate što vam je činiti. Kako bi rekla naša Janica Kostelić: Ako hoćeš, onda i možeš!”

Pametan rast za poslovno savjetovanje je kao nacionalni koordinator projekta Fit4BusinessGrowth za Hrvatsku istoga dana održao i završnu konferenciju za odabrana Fit4BusinessGrowth – poduzeća, njihove Fit4BusinessGrowth – coacheve, ostala poduzeća i potencijalne nove F4BG coacheve te za druge dionike zainteresirane za ubrzavanje i održavanje rasta uvođenjem Fit4BusinessGrowth – modela uz podršku F4BG Coacha.

Tim Pametnog rasta je uz podršku dijela uključenih poduzeća i njihovih coacheva (tvrtke Uniline, Profi Laboris, Eltor rasvjeta, Inicijativa, Git, GrafikNet i dr./coachevi Stefania Skender, Ksenija Genc Novak, Kelli Crise Kunej, Jasminka Samardžija i dr.) predstavio F4BG Model, ostale rezultate projekta, ali i studije slučajeva te planove za daljnji razvoj projekta. Na konferenciji je bilo govora i o učenju na radnom mjestu te o wellnessu na radnom mjestu.

Konferencija se prenosila uživo putem Facebooka Pametnog rasta na čijoj su Facebook – stranici i YouTube – kanalu snimke i dostupne.

Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije

Foto: Pametan rast

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više