Birajmo domaće – ne samo hranu već i kozmetiku i dodatke prehrani! Najbolje od njih predstavlja projekt Naturala Well: Domaće je domaće

Uz malo hrabrosti i puno truda i znanja, ovi su domaći poduzetnici ostvarili svoj san i tržištu ponudili izvanredne hrvatske proizvode. Testiraju ih na sebi, svakodnevno koriste, kako bi svojim kupcima dali zdravlje na dlanu.

Online izdanje koje na jednom mjestu okuplja najbolje

Da je Hrvatska zemlja puna mogućnosti ne misli velik broj ljudi. Strah, sumnja, borba s birokracijom i konkurencijom nerijetko staju na put dobrim idejama koje na kraju ostaju samo trag na papiru. Trag koji se mogao pretvoriti u priču koja podiže kvalitetu vlastitog, ali i tuđeg života.

No, ima onih koji, unatoč svemu, svakodnevno ostavljaju svoj trag. Hrvatski poduzetnici i obrtnici koji su svu negativnu buku odlučili ostaviti iza sebe i sve svoje znanje i iskustvo pretočiti u proizvode koji mijenjaju kvalitetu života nabolje. Upravo su pokretačke priče koje stoje iza imena njihovih tvrtki i obrta inspirirale nastanak novog online projekta izdavačke kuće Nativa Media, pod nazivom Naturala Well: Domaće je domaće.


Pročitajte više: Kad znanstvenica kaže da je bolje koristiti kozmetiku s isključivo prirodnim sastojcima onda je to ozbiljno!


Biovitalis, Hug Your Life, Adena Natura, Panacea, Nutrimedica, Aromara, Bioeterica, Lively Pharm, DermaWise, Prirodna kozmetika Mirta, Alianthe, Mojo, Sulis Life, OPG Matulić, Helena prirodna kozmetika, KuSshh, Sapunerija LaVita, OPG Kovačić, Cidrani i Meyer tvrtke su koje su nam otkrile što se sve krije iza lijepih ambalaža njihovih proizvoda. Neki od njih su već renomirana imena, dok su se drugi tek nedavno upustili u uzbudljivu tržišnu utrku. No, ono što je zajedničko svima jest njihova težnja da svojim kupcima ponude samo najkvalitetnije proizvode koje i sami koriste.

Kvalitetni sastojci i inovativni procesi

Od kozmetike i eteričnih ulja do dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda ovi domaći proizvođači nerijetko testiraju na sebi te ih i privatno koriste. Također, aktualni predsjednik Zajednice proizvođača i veletrgovaca dodataka prehrani HGK, mr.sc. Stjepan Kolednjak, dipl. oec., kaže kako je glavni cilj članica Zajednice podići svijest o korištenju dodataka prehrani koji su zdravstveno ispravni i koji potječu iz pouzdanih izvora.


Pročitajte više: Ove jednostavne i lake navike promijenit će vam život


Pa dok se za kvalitetne sastojke, inovativne procese proizvodnje i zdravstvenu ispravnost brinu naši marljivi poduzetnici, na nama je samo da ih podržimo korištenjem njihovih proizvoda, potporom i preporukom drugima. Jer kupujući domaće pokazujemo da se njihov trud i rad isplate, a istovremeno podupiremo vlastito zdravlje, ljepotu i razvoj hrvatskog gospodarstva.

Foto: Nativa media

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

serena ventures

Serena Williams se nakon tenisa vidi i kao investitorica koja pomaže...

Jedna od najpoznatijih sportašica današnjice, teniska legenda Serena Williams povlači se iz sporta. No to nije kraj njezinoj karijeri. Naime, Williams...
- Advertisment -