Na tržište stigao inovativni nutrikozmetički tretman Biobaza Hair Repair koji će u samo tri mjeseca transformirati vašu kosu

Proljetno ispadanje kose na vrijeme spriječite uz pomoć novog nutrikozmetičkog tretmana – Biobaza Hair Repair. Ovaj posebno osmišljen dodatak prehrani s ciljanim djelovanjem na kosu i eliksir s inovativnim sastojkom stimulira rast kose, povećava njenu gustoću i smanjuje ispadanje.

Njega iznutra i izvana

Biobaza Hair linija za njegu kose nadopunjena je inovativnim nutrikozmetičkim proizvodom – Hair Repair tretmanom za rast i jačanje kose. On se sastoji od dodatka prehrani (kapsula) s idealnim omjerom vitamina i minerala i prirodnog eliksira (seruma) za njegu vlasišta za četrdesetodnevni ciklus obnove, poticanja rasta kose i revitalizaciju kose.

Gusta i sjajna kosa simbol je ženstvenosti, a proljeće je jedno od godišnjih doba koje negativno utječe njezin izgled i zdravlje. Pojačano ispadanje kose, karakteristično upravo za ovo doba godine, sada možete preduhitriti odgovarajućom suplementacijom i njegom. Biobaza Hair Repair nutrikozmetički tretman osmišljen je da pruži cjelovitu i ciljanu njegu.

nutrikozmetički tretman

Dodatak prehrani u obliku kapsula preporučuje se koristiti svakodnevno, a one sadrže koktel visokokoncentriranih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena koji doprinose održavanju normalne kose. Tu je i bakar koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose, vitamin C koji osigurava stvaranje kolagena te vitamin B2 i nikotinamid koji zajedno održavaju normalno stanje kože.

Lagana formula

Eliksir se aplicira direktno na vlasište, a sadrži aktivni sastojakRedensyl, koji je u potpunosti razvijen i klinički ispitan u Švicarskoj. Prirodna, nemasna i brzoupijajuća formula eliksira dodatno je obogaćena ekstraktom koprive koji pomaže ojačati korijen kose, ricinusovim uljem koje njeguje i uljem mente koje smiruje nadraženo vlasište. Eliksir se također preporučuje koristiti svakodnevno – prije ili nakon pranja kose jer nemasna, brzoupijajuća formula ne otežava kosu.

Za najbolje rezultate, odnosno do čak tri stotine novih vlasi dnevno, kombinaciju kapsula i eliksira iz Biobaza nutrikozmetičkog tretmana preporučuje se uzastopno koristiti tri mjeseca. Biobaza Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose potražite na policama drogerija.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

LinkedIn postaje moćan prodajni kanal

LinkedIn koristi sve više ljudi i ta društvena mreža postaje moćan prodajni kanal. Istaknuo je to Daniel Disney, stručnjak za prodaju...