Donacija BIPE razveselila trudnice i mlade majke u KBC Sestre Milosrdnice

Nema bolje prilike za darivanje od Božića, a posebice kada je riječ o onima najosjetljivijima, mamama i njihovim bebama. U 352 BIPO Klub poklon paketa osigurani su kozmetika i ostale higijenske potrepštine kao donacija djeci i mamama ukupne vrijednosti preko 90.000 kuna.


Pročitajte više: Još brži, još jednostavniji – BIPO Klub se digitalizirao!


Donacija BIPE mamama i djeci

Povodom blagdana pred nama BIPA je osigurala još jednu donaciju, ovog puta za KBC Sestre Milosrdnice – 352 BIPO Klub poklon paketa, u kojima se mogu pronaći najpotrebnije higijenske potrepštine, kao što su pelene, ulošci, šamponi, losioni i pjene za kupanje te kreme za njegu kože. Ukupna vrijednost donacije je nešto više od 90.000 kuna.

“Sretni smo što smo u ovo blagdansko vrijeme dogovorili suradnju s KBC Sestre Milosrdnice i razveselili trudnice i rodilje proizvodima s polica BIPA. 2020. bila je izazovna za sve nas, stoga nam je drago što ćemo godinu završiti u pozitivnom tonu i nastaviti BIPO priču i u sljedećoj godini” – izjavila je Ana Pia Matijaš, viši specijalist u odjelu marketinga BIPE.


Pročitajte više: Kako korona virus utječe na trudnice?


Božić u duhu zajedništva

“Obzirom na cjelokupnu epidemiološku situaciju svaka pomoć je i više no dobrodošla, a posebno nam je drago što je ova donacija namijenjena rodilištu i našim mamama i bebama. Neka nam svima i ovaj Božić protekne u duhu zajedništva i solidarnosti” – poručio je prof. dr. med. Mario Zovak, KBC Sestre Milosrdnice.

BIPO Klub poklon paketi dio su BIPO programa vjernosti koji su se uručivali roditeljima prilikom učlanjenja, s najboljim proizvodima za njegu i zaštitu beba, trudnica i rodilja.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Medicinska pedikura: I stopala trebaju pravilnu njegu

Ljeto je pred vratima i sve više nosimo laganu i otvorenu obuću i odjeću. S višim temperaturama treba uskočiti u ljetne...
- Advertisment -