Simple Green nudi zdrave i ukusne menije koje svakodnevno dostavlja po pristupačnim cijenama

Radna svakodnevica ne ostavlja puno vremena za osmišljavanje i pripremu zdravih jela i upravo iz tog razloga nastao je Simple Green by Jelena. Ovaj mali restoran zdrave hrane u Zagrebu posvećen je podršci svima onima koji žele fino i zdravo jesti svaki dan, čak i na poslu!

Brzi, ali zdravi lifestyle

Vlasnica Jelena Tomašević 2011. godine napravila je potpuni zaokret i odlučila iz užurbanog corporate svijeta prebaciti se na podršku zaposlenima i to kroz hranu.

“Svjesna sam nemogućnosti s kojima je današnja zaposlena žena suočena. Ona često nije u mogućnosti svoje tijelo, koje trpi zbog stresa i unutarnjih procesa, njegovati na pravi način. Mi kuhamo tradicionalnu, a nepcu i oku primamljivu hranu koja je lišena svega onoga za što se zna da nam ne čini dobro. Cjeloviti obrok u doba ručka tako je podrška i daje snagu“, kaže Jelena.

Osim što svakodnevno priprema zdrava jela, Simple Green održava i vegansku školu kuhanja i druge edukativne i praktične radionice koje nude puno informacija i pomoć svima koji žele znati više o ovoj vrsti prehrane. Također, nude i uslugu cateringa za vjenčanja, domjenke, rođendane i sve ostale prilike u kojima želite zdravo jesti.

dostava zdravih jela

Kvalitetne namirnice i svakodnevna dostava

Jako puno pažnje i vremena u Simple Greenu daje se nabavci namirnica, a već dugi niz godina surađuju i s OPG partnerima. Većina je namirnica bio certificirana, pa je to dio koji dodatno pomaže održavanju zdravlja i detoksikaciji organizma. A menu se neprestano mijenja, ovisno o godišnjem dobu.

„Naši gosti i prijatelji naručuju ručak i na tjednoj bazi budući da svaki dan kuhamo drugačiji dnevni menu i svaki je tjedan drugačiji. Sezone se mijenjaju i priroda nudi toliko mogućnosti, a mi ih koristimo za maštovit i cjelovit ručak. Brinemo se da je sve na vrijeme i s pažnjom dostavljeno ili posluženo u restoranu, a to gosti cijene i prepoznaju. Mogućnost dostave svakoga dana “skida jednu brigu” s njihove dnevne liste obaveza.“

Tako se u ovom pet friendly restoranu od ponedjeljka do subote pripremaju juhe, salate, burgere, wrapove, bezglutenske pite i kolače – za svakoga ponešto! Svakoga dana sliku i opis jela  možete pronaći i na Facebook stranici.

Cijena dnevnog menija je 45 kn, a najbolje je zvati već od 9.00 do najkasnije 10.15 sati. Dostava kreće iza 11h te ponovo popodne iza 13h.

dostava zdravih jela

 

Odaberite svoje jelo i osjećajte se bolje, vitalnije i zdravije!

Foto: Simple Green

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...