Simple Green nudi zdrave i ukusne menije koje svakodnevno dostavlja po pristupačnim cijenama

Radna svakodnevica ne ostavlja puno vremena za osmišljavanje i pripremu zdravih jela i upravo iz tog razloga nastao je Simple Green by Jelena. Ovaj mali restoran zdrave hrane u Zagrebu posvećen je podršci svima onima koji žele fino i zdravo jesti svaki dan, čak i na poslu!

Brzi, ali zdravi lifestyle

Vlasnica Jelena Tomašević 2011. godine napravila je potpuni zaokret i odlučila iz užurbanog corporate svijeta prebaciti se na podršku zaposlenima i to kroz hranu.

“Svjesna sam nemogućnosti s kojima je današnja zaposlena žena suočena. Ona često nije u mogućnosti svoje tijelo, koje trpi zbog stresa i unutarnjih procesa, njegovati na pravi način. Mi kuhamo tradicionalnu, a nepcu i oku primamljivu hranu koja je lišena svega onoga za što se zna da nam ne čini dobro. Cjeloviti obrok u doba ručka tako je podrška i daje snagu“, kaže Jelena.

Osim što svakodnevno priprema zdrava jela, Simple Green održava i vegansku školu kuhanja i druge edukativne i praktične radionice koje nude puno informacija i pomoć svima koji žele znati više o ovoj vrsti prehrane. Također, nude i uslugu cateringa za vjenčanja, domjenke, rođendane i sve ostale prilike u kojima želite zdravo jesti.

dostava zdravih jela

Kvalitetne namirnice i svakodnevna dostava

Jako puno pažnje i vremena u Simple Greenu daje se nabavci namirnica, a već dugi niz godina surađuju i s OPG partnerima. Većina je namirnica bio certificirana, pa je to dio koji dodatno pomaže održavanju zdravlja i detoksikaciji organizma. A menu se neprestano mijenja, ovisno o godišnjem dobu.

„Naši gosti i prijatelji naručuju ručak i na tjednoj bazi budući da svaki dan kuhamo drugačiji dnevni menu i svaki je tjedan drugačiji. Sezone se mijenjaju i priroda nudi toliko mogućnosti, a mi ih koristimo za maštovit i cjelovit ručak. Brinemo se da je sve na vrijeme i s pažnjom dostavljeno ili posluženo u restoranu, a to gosti cijene i prepoznaju. Mogućnost dostave svakoga dana “skida jednu brigu” s njihove dnevne liste obaveza.“

Tako se u ovom pet friendly restoranu od ponedjeljka do subote pripremaju juhe, salate, burgere, wrapove, bezglutenske pite i kolače – za svakoga ponešto! Svakoga dana sliku i opis jela  možete pronaći i na Facebook stranici.

Cijena dnevnog menija je 45 kn, a najbolje je zvati već od 9.00 do najkasnije 10.15 sati. Dostava kreće iza 11h te ponovo popodne iza 13h.

dostava zdravih jela

 

Odaberite svoje jelo i osjećajte se bolje, vitalnije i zdravije!

Foto: Simple Green

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G-a: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...