CareNDrive vaš automobil pere bez čekanja i bez – vode

Ekološka autopraonica CareNDrive nastala je 2020. kao odgovor na duga čekanja u redovima u autopraonicama što je korisnicima usluga oduzimalo previše vremena koje teško pronalaze za sebe. Vrijeme je danas najdragocjeniji resurs, a cilj CareNDrive je upravo ne tratiti to vrijeme. Zašto biste stajali u redu u autopraonici ako ne morate?

CareNDrive se bavi pranjem vozila na terenu i bez vode, a usluge su dostupne bilo kada i bilo gdje. Iako je ova tvrtka još mlada, već se mogu pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika, tako da su danas prava franšiza.

Pranje automobila bez vode?

Način na koji funkcioniraju vrlo je jednostavan. Korisnik ugovara pranje automobila dan unaprijed i određuje mjesto i vrijeme čišćenja. Prihvaćanjem rezervacije, CareNDrive tim dolazi na teren sa svom posebnom opremom i čiste automobil na licu mjesta.

Njihova se oprema sastoji od pet različitih ekoloških solucija, a svaka od njih ima svoju funkciju. Tako zasebno koriste sprej za karoseriju, sprej za armaturu i unutrašnjost, crnilo za gume, zaseban sprej za prozora i sredstvo za dezinfekciju unutrašnjosti koja autu, uz sigurnost, daje i ugodan miris nakon pranja. Sredstvo koje koriste osim što vraća sjaj, štiti vaše vozilo, te ne ostavlja tragove kamenca na njemu.

Konačno, koriste i prijenosni usisavač koji omogućava detaljno čišćenje unutrašnjosti automobila.

ekološka autopraonica

Pročitajte više: Kako živjeti održivije? Ovako to rade sudionice naše konferencije ‘Žene u održivosti’


Krpe kojima čiste vozilo izrađene su od microfibre. S lakoćom upijaju svu prljavštinu s površine automobila bez ikakvih oštećenja.

Kako pri pranju automobila ne koriste vodu, njihove usluge štede između 80 i 200 litara vode po pranju. Usporedbe radi, prosječna dnevna potrošnja vode po domaćinstvu iznosi oko 300 litara vode. Njihov način čišćenja vozila, prema tome, je neupitno održiv što je jedan od čimbenika njihovog rapidnog poslovnog razvoja.

Jednostavnim koracima do održivosti

Ljudi su sve više i više svjesni kako je održivost važna, te kako je ušteda vode jedan od najjednostavnijih, a najefikasnijih, načina na koji možemo pomoći. Upotrebom ekoloških proizvoda i usluga pomažemo u kvaliteti svakodnevnog života i očuvanju okoliša. Uostalom, pitka voda sve je važniji resurs, stoga je još važnije izbjegavati njezino korištenje kad to nije potrebno, kao što je slučaj s pranjem automobila.

Velik broj korisnika usluga CareNDrive njihove usluge ne bira samo zbog jednostavnosti i štednje vremena, već i zbog ekološke svijesti.

Za članice Women in Adria CareNDrive je osigurao 15% popusta na usluge pranja automobila.

Članak je pripremljen u suradnji s CareNDrive.

Foto: CareNDrive

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -