Elegantni ured odvjetnice Ivane Miloš

Dva odvjetnička društva Šooš Maceljski & Partneri te Matić, Mandić, Stanić spojila su se u srpnju prošle godine te preselila u zajednički, novi ured.

Dva različita društva napravila su odličnu sinergiju budući da se bave različitim granama prava – jedan se bavi trgovačkim, građanskim i srodnim granama prava, a drugi kaznenim pravom. Danas ih u uredu ima 20-ak, a nalaze se na lokaciji Trga žrtava fašizma 6.

Boja bukve i bijela za radnu motivaciju

„Svaki partner ima svoj ured, po ostalim prostorijama su raspoređeni odvjetnici i odvjetnički vježbenici, na recepciji su dvije poslovne tajnice, imamo posebnu sobu i posebne ormare za spise, prekrasnu konferencijsku sobu za sastanke, čekaonicu i ostale popratne prostorije“, opisuje nove urede Ivana Miloš.

Iako je nedavno bila u jednom prekrasnom odvjetničkom uredu u Stockholmu, smatra da koncept ureda nije puno drugačiji od lijepo uređenih ureda kakvih ima i kod nas u Hrvatskoj.

elegantni ured2

Svaki partner mogao je urediti svoj ured kako želi, pa tako i Ivana. „Volim svijetle i pastelne boje, te boje prirodnih materijala. Ne radim razliku privatno i poslovno. Kada mi se nešto sviđa, to mi se jednostavno sviđa bilo da se radi o poslovnom prostoru ili domu“. Dodaje kako bi najradije i za doma kupila iste stvari – stolice, lampu, cvijet, sliku ili neki drugi detalj.

Radni stol, stolić za kavu te police dizajnirao je arhitekt, odnosno dizajner interijera Filip Gordon Frank, a Ivana je sama sobu upotpunila detaljima, u čemu je zaista uživala.

elegantni ured3

 

„Prvih dana u novom uredu nisam se uopće mogla koncentrirati na posao nego sam samo gledala po prostoriji i razmišljala gdje bi što još mogla staviti i upotpuniti. Poseban mi je gušt bio to što sam imala slobodu pa sam sve birala potpuno neopterećena mišlju da li će se nekome nešto svidjeti ili ne. Glavni cilj mi je bio učiniti da prostorija bude mom oku ugodna“.

Ivanin radni dan započinje oko 9 sati i završava oko 19 sati te joj je važan izgled interijera. „Ako mi je ugodno onda ne razmišljam o interijeru nego sam koncentrirana na druge stvari, a ako mi nije ugodno onda ne mogu prestati razmišljati gdje bi što mogla promijeniti i učiniti da bude ljepše i ugodnije“, kaže Ivana.

„Volim da mi je pri ruci sve što trebam“

Stolice je kupila online preko Namještaj.hr, ogledalo u Amelie i puno detalja u Ikei. Stol i stolice u njenoj sobi su većinom za kolege koji dolaze na razgovor ili dogovor, a sastanke u pravilu održava u sobi za sastanke.

Svoj radni stol opisuje kao kreativni nered, iako u šali spominje da za fotografiranja pospremi stol. „Kako u pravilu uvijek paralelno radim nekoliko stvari, sve što mi je pending volim da mi je pri ruci. Uvijek mislim da ću nešto prije odraditi ako mi je na vidiku, a ne negdje u ormaru ili ladici“, zaključuje Ivana.

elegantni ured4

Foto: Andrea Kumar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -