Epson EB-W29 – nikad lakše dijeljenje sadržaja

Novi cjenovno pristupačni video projektor iz Epsona namijenjen je (malim) tvrtkama i školskim ustanovama. Jednostavno ga je prenijeti i brzo se postavlja, a uz snagu od 3000 lumena moguće ga je koristiti u svim situacijama.

Epson projektor EB-W29

Tvrtka Epson nedavno je predstavila novu liniju pristupačnih multimedijalnih video projektora za korištenje u manjim tvrtkama i raznim obrazovnim ustanovama. Uz model EB-W29 dolazi torba za lakše prenošenje i pohranu projektora kad se ne koristi. Ovaj projektor može prikazivati prezentacije uz svijetle slike i živopisne boje, zahvaljujući 3LCD tehnologiji. Ima i niz fleksibilnih opcija instalacije i značajki spojivosti. Uz vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike postavljanje je jednostavno i fleksibilno, što vam pomaže da postignete savršeno oblikovanu sliku bez iskrivljenja. To znači da se projektor može brzo premještati i postavljati u različitim učionicama i prostorijama za sastanke.

Epson_projektor_1

Projektor je konstruiran na način da ga je jednostavno i lako prenositi iz jedne u drugu prostoriju, što će se pokazati vrlo praktičnim za sve koji  ne mogu sve urede ili učionice opremiti  projektorima.

Uređaj se može jednostavno i brzo postaviti  u bilo kojoj prostoriji u koju ga prenesete uz 1,2x optički zoom te funkciju vodoravnog i okomitog ispravljanja trapezoidne slike (keystone) što znači da sastanak ili predavanje mogu započeti u manje od jedne minute nakon što uređaj postavite na stol.

Model EB-W29 se može spojiti s najnovijim digitalnim uređajima ili starim analognim proizvodima, što znači da nije neophodno zamijeniti stari hardver. Aplikacija iProjection za povezivanje putem QR kodova omogućuje iznimno jednostavno povezivanje pametnih uređaja – dovoljno je pomoću pametnog uređaja skenirati projicirani QR kôd da biste se povezali i započeli s radom.

Foto: Epson

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više