Erasmus za mlade poduzetnike

Dana 04. lipnja 2013. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore s početkom u 10:00 h održat će se radionica pod nazivom „Erasmus za poduzetnike početnike“ na kojoj će se predstavit program projekta.

Od ove godine, Republika Hrvatska kao korisnica CIP programa, može po prvi puta sudjelovati u programu Erasmus za poduzetnike početnike. Hrvatska gospodarska komora, kao posrednička institucija u programu Erasmus, u naredne dvije godine omogućit će svim zaintereresiranim hrvatskim poduzetnicima da se uključe u program i pokušaju ostvariti međunarodnu razmjenu s poduzetnicima iz drugih europskih zemalja.

Poduzetnici početnici i oni koji to žele postati će imati priliku proširiti svoje radno iskustvo, u trajanju od 1-6 mjeseci, uz iskusnijeg i već etabliranog poduzetnika iz neke druge zemlje Europske Unije, te naučiti kako voditi i razvijati vlastiti biznis. Isto tako u projekt se mogu uključiti i hrvatski uspješni poduzetnici koji bi bili domaćini poduzetnicima početnicima iz drugih europskih zemalja čime im se pruža mogućnost internacionalizacije vlastitog poslovanja.

Sve prijave možete slati na: [email protected] .

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više