Google organizirao prvu radionica #IamRemarkable

Google je održao prvu regionalnu online radionicu #IamRemarkable, čiji je cilj osnaživanje svih, a posebno žena i grupe građana koje su nedovoljno zastupljene u društvu, kako bi proslavili svoja postignuća na radnom mjestu i šire.

Google radionica

Kulturne i rodne norme u kombinaciji s raširenom pojavom onih koji prisvajaju tuđe zasluge, često sprječavaju ljude u osvještavanju svojih izvanrednih osobina i sposobnosti te izražavanju svojih postignuća. To sputava pojedince, organizacije i tvrtke posvuda. Inicijativa Googlea, #IamRemarkable izaziva ovaj status quo potičući razgovor koji gradi i unaprjeđuje samopouzdanje i vještine samo-promocije ljudi.


Pročitajte više: Neustrašiva djevojka razbila stakleni strop!


Tako su predstavnice hrvatske, slovenske i srpske medijske industrije tijekom 90-minutne radionice #IamRemarkable naučile o važnosti samo-promocije u osobnom i profesionalnom životu, stekle alate za daljnji razvoj vještina te su ohrabrene da potaknu promjenu društvene percepcije samo-promocije. Također, uz podršku iskusnih mentora polaznici uče prepoznati i slobodno razgovarati o svojim istinskim postignućima.

“Veseli me i ponosna sam što smo organizirali prvu u nizu online radionica #IamRemarkable za regiju Adriatics. Vještine samo-promocije korisne su u bilo kojem profesionalnom području i važne su za razvoj svake osobe. #IamRemarkable omogućuje polaznicima da ostvare svoj potencijal i osjećaju se ponosno na svoja postignuća, što predstavlja velik korak naprijed ne samo u profesionalnom rastu, već i u pogledu osobnog razvoja”, izjavila je Nina Jocić, analitička konzultantica tvrtke Google.


Pročitajte više: Muškarci preuveličavaju svoj učinak, a žene umanjuju!


Radionica #IamRemarkable dio je globalne inicijative Googlea koju su 2016. pokrenule Anna Vainer i Anna Zapesochini, a čiji je inicijalni cilj bio pomoći i osnažiti zaposlenice Googlea da nauče i prakticiraju samo-promociju. Međutim, vrlo brzo inicijativa #IamRemarkable je prerasla inicijalne ciljeve te se vrlo brzo proširila diljem svijeta. Do sada je više od 185.000 sudionika, 800 tvrtki u više od 150 zemlja sudjelovalo na radionici #IamRemarkable.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

joga u Istri

Što kažete na joga reset u Istri? Mi kažemo jedno veliko...

Svi ponekad osjetimo mali zamor, umor, zasićenje svim informacijama, obvezama, našim ulogama, možda i odnosima, svim onim moranjima i trebanjima. Poželimo...
- Advertisment -