Hippy Garden predstavio kolekciju UNPLUGGED inspiriranu punokrvnim heroinama 80-ih

Bila je to godina u kojoj je AC/DC snimio Back In Black, najprodavaniji rock album svih vremena, a debi pločama oglasili su se Iron Maiden, Def Leppard, U2, Pretenders i Bryan Adams.

U isto vrijeme dizajnerica Đurđica Vorkapić imala je 10 godina. U džepovima je skrivala žvakaće gume Bazooke. Bilo je to doba kada je skrojila i svoj prvi model.

Trideset i šest godina poslije, dizajnerica Đurđica Vorkapić i dalje živi modu.

Scenskim i modnim performansom modna kuća HIPPY GARDEN predstavila je kolekciju za jesen-zimu 2017.

Gdje ste bili 80-ih?

Misteriji podzemnog grada napokon su otkriveni! Zagrebački tunel Grič jučer je bio pretvoren u besprijekornu modnu pistu kojom su defilirale urbane buntovnice. Naime, renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden, uz mnogobrojne uzvanike, predstavio je kolekciju UNPLUGGED inspiriranu punokrvnim heroinama 80-ih.

Hippy Garden

Moda, drama i spektakl

Uz grmljavinu i dozu velike drame obavijene mistikom, modni spektakl počeo je modelima kratkih haljina ukrašenih savršeno predimenzioniranim zatvaračima. Vrlo elegantni dugi i midi kaputi ravna kroja i metalik odsjaja ostavili su nas bez daha, a ukrašeni kombinezoni dubokog izreza uz večernje haljine smeđeg animal printa, pobudili su uzdahe brojnih gledateljica.

Dio kolekcije obilovao je različitim utjecajima, punk i rock detaljima, uz obilje crne i mat zlatne boje. Svaki komad odjeće je besprijekorno osmišljen i izrađen od visoko kvalitetnih materijala.

Hippy_Garden2

Prvi put predstavljena je i nova linija cipela i čizama pod nazivom NENY – vrlo nosive visoke gležnjače u crnoj i konjak smeđoj boji. Vidjeli smo odličan Hippy Garden nakit, torbe ravne i krute forme koje su  upotpunile ovu maestralnu kolekciju Hippy Gardena.

Još jednom se potvrđuje da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj Hippy Garden ženi. A svi će potvrditi da je Đurđica uvijek, sa svakom novom kolekcijom, jasna u svojoj stvaralačkoj viziji.

Hippy Garden

Đurđica Vorkapić, dizajnerica: Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš u potpunosti je neprocjenjivo blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija, uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne Hippy Garden revije oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup.

Nina Badrić, pjevačica: Uvijek me iznova oduševe! Ovako nešto lijepo nisam već dugo doživjela!Bravo Hippy Garden!

Nick Colgan, producent i organizator Garden festivala: Inače nikada ne idem na revije, ali ovoga puta sam napravio iznimku i nisam požalio. Pomno biramo klijente za suradnju a modna kuću Hippy Garden i The Garden Brewery ostvarili su super suradnju.

Hippy Garden

Kolekcija se  može pogledati u HIPPY GARDEN showroomu (Masarykova 5 , Zagreb), a sve novitete iz HIPPY GARDEN  kreativne radionice pratite na službenoj stranici www.hippygarden.com, službenoj Facebook stranici (https://web.facebook.com/Hippy-Garden-167574589987122/) ili na službenom Instagram profilu (https://www.instagram.com/hippygardennet/).

Cijeli projekt je realiziran u suradnji sa turističkom zajednicom grada Zagreba, Grad Zagreb, The Garden Brewery i Waves komunikacijama.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vaučeri za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju – poduzetnici, unaprijedite digitalno poslovanje

Vaučeri za digitalizaciju nastali su u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. –...