Nova kolekcija Hippy Gardena “Simply Woman” prikazuje suvremenu modu na tradicionalan način

Kreacije dizajnerice Đurđice Vorkapić oduvijek su sinonim za hrabru i odlučnu ženu, a uvijek vjerna svojem izričaju i čvrsto iza svojih modnih postulata još jednom donosi kolekciju pritom veličajući ljepotu ukalupljenu do savršenstva.

Ovom kolekcijom dizajnerica Hippy Gardena u  prvi plan stavlja romantiku, ženstvenost i senzualnost.

simply_woman2

Hippy Garden na tradicionalan način prikazuje kolekciju „Simply Woman“

Danas kad su kulturne razlike više od puke egzotike suvremena moda Hippy Gardena bez obuzdavanja na vrlo tradicionalan način prikazuje kolekciju „Simply Woman“.

Kolekcija obiluje dugim haljinama izrađenim od materijala koji iz ženske siluete izvlači ono najljepše, a lepršave resice i  čipka u pastelnim bojama pudera i zemljanim tonovima upotpunjuju doživljaj decentne elegancije. Kreacije odlikuju nježni i smireni, ali upadljivi detalji, a sve zajedno ocrtava snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja. Povodom prikazivanja nove kolekcije snimljena je i kampanja koja predstavlja samo jedan segment iste.

simplywoman3

Kampanja je snimana na pitoresknim lokacijama općine Krašić koje su poslužile kao idealno romantično okruženje, dok je crkva Svetog Mihovila i Ane pridonijela dramatičnosti cijele kolekcije. Snimljena kampanja  je rezultat  fascinacije društvenim fenomenom identiteta, njegove korelacije nezaobilaznom tradicijom na koju se nadovezuje suvremena modna, vrlo privlačna estetika romantizma.

Zaštitno lice kampanje je Lucija Slivar, pobjednica natječaja  „Ono što doista jesam“ čiji je cilj bio buđenje svijesti kod djevojaka i žena kako bi ostvarile svoj puni potencijal i uživale u onom što doista jesu.  Za fotografije je  bio zadužen poznati fotograf Šime Eškinja, dok se za kosu pobrinuo Frizerski studio Evelin, a šminku Nina Gega.

simply_woman4

Uvod je to u priču koju  nam je za nadolazeću sezonu priredio Hippy Garden, a koja će se nastaviti na velikoj reviji zakazanoj u petak, 13.svibnja.

Revija u Francuskom paviljonu

Revija će biti održana u remek-djelu moderne arhitekture, Francuskom paviljonu, koji je rad  slavnih Roberta Camelota i Jacquesa & Paula Herbéa. Paviljon je izgrađen 1937., a  obnovljen 2014. godine prema projektu Alana Brauna. Romantičan i po mnogim stvarima jedinstven idealno je mjesto kojim mogu prošetati bezvremenske haljine Hippy Gardena.

Uzvanici će imati priliku uživati u tridesetak modela, podijeljenih u dvije kategorije – vjenčanice i  elegantne haljine. Prva u potpunosti  priziva nježne i snene emocije, fluidna je i meka, dok druga sa svojim izrazito ženstvenim krojevima i decentnim uzorcima plijeni pažnju time što je istovremeno razigrana i luksuzna.

Simply Woman

Najavljena revija ovog će puta imati i poseban element iznenađenja. Uzvanici će osim uživanja u prekrasnim modelima prisustvovati i ekskluzivnoj prezentaciji projekta osmišljenog pod paskom kreativne Đurđice Vorkapić.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...