Uskladite odjeću sa svojim karakterom! Predstavljamo kapsulu za dramatične žene powered by Comma fashion!

Budući da smo različitog karaktera, također nosimo različite stilove odijevanja. S odjećom ćemo izraziti našu osobnost, naša uvjerenja. S odjećom će doći do izražaja i naš osobni karakter.

Trgovine Comma nude široku paletu odjeće iz koje se mogu kreirati različiti  stilovi i gdje svaka žena može pronaći svoju garderobu.

Dramatični stil za posebne žene

Ovaj put vam pobliže predstavljamo dramatičan stil odjevanja i karakter osobe, koja se najčešće odijeva u takav stil. Već samo ime ukazuje da se takve žene ističu, kako po svom karakteru tako i odjećom.

dramatični_stil

 

Za dramatičan tip osobe kažemo, da voli živjeti u urbanoj sredini, te da voli živjeti u “traci za preticanje”.  Takva osoba, gdje god se pojavi voli u bilo kojem trenutku stvarati “dramu”. Ona je samouvjerena i  šarmantna. Gotovo uvijek ostavlja dojam sigurne i neovisne osobe. Uvijek je u središtu pozornosti. Takav tip osobe često nosi sunčane naočale, čak ako to nije potrebno i ekstra upečatljive torbe, te nakit. Međutim, nikad neće te komade nositi odjednom. Uvijek će samo jedan ekstra komad isticati.

Prepoznajete li se?

Dramatičan tip žene voli kupovati. Kada se oblači neće gledati hoće li joj biti udobno u odjeći, nego kakav će biti konačni izgled. Stoga će često žrtvovati udobnost na račun izgleda. Često ju vidimo u izuzetno visokim “ubojitim” petama.

Dramatičan tip žene obožava zabavan i glamurozni život. Voli kupovati impulzivno, ali se nikad ne odijeva na takav način. U njezinoj garderobi pojedini komadi odjeće bit će zanimljivi i sami će privući pažnju na sebe. Ali svakako bit će vrlo moderni. Gotovo detaljno poznaje modne trendove i najnovije boje.

Na policama u trgovini gotovo uvijek će prvo vidjeti crnu odjeću, jer je to njezina boja. Također će u svoj styling unijeti kontrastne i životopisne boje, kao što je naprimjer žuta. Za nju dolaze u obzir samo izraziti, upečatljivi uzorci, kao što su uzorci leoparda i tigra. Također će se dobro osjećati u potpuno crnoj boji, kojoj će dodavati istaknute detalje, kao što su naušnice, ogrlice ili možda širok remen.

Njezina odjeća je oblikovana stožasto, četverokutno, strukturirano ili ravno u kombinaciji sa tipičnom grafikom. Najvjerojatnije takav tip osobe neće nikad napustiti stan bez šminke. I šminka će baš kao i njezina odjeća biti upečatljiva.

U svom radu susrećem puno žena koje vole dramatičan stil odjevanja, samo ne znaju kako, da ga uključe u svoju garderobu. Ovom prilikom predstavljamo kapsulu garderobe sa kojom ćete uvijek izgledati skladno.

dramatični_stil

Vrlo dramatično ćete izgledati u haljini kontrastnog uzorka, duguljastog oblika i oštrih linija. Ako je vaš omiljeni stil dramatičan stil, također trebate staviti žutu jaknu. Styling koji će vas definitivno staviti u središte pozornosti.

Također možete odabrati hlače sa tigrastim uzorkom i kombinirati ga s crnom majicom, te staviti još vidljive naušnice. Kako bi pojačali dramatičan stil, odijenite još žutu jaknu.

dramatični_stilCrnu majicu možete zamjeniti i bijelom koja ima vidljiv dizajn.

dramatični_stil

 

Naravno,  prije odijevanja trebate razmisliti o svojoj silueti. Ovakav stil odgovarat će onima koje imaju duže noge.

Ako imate kraće noge možete u stylingu zamjeniti hlače sa crnima u imitaciji kože.

dramatični_stilU slučaju da kombinirate i bijelu majicu, nosite ju radije u hlačama. Naravno visoke pete su obavezne.

dramatični_stil

Sve koje volite dramatični stil ćete u dućanima Comme osim odjeće koja je predstavljena pronaći još mnogo različitih kombinacija s kojima sigurno nećete ostati neprimijećeni.

 

Autorica:

Jerneja Agić je prije 16 godina u Mariboru završila studij na kojem je stekla titulu Inžinjer tekstilno-konfekcijske tehnologije. Edukaciju je nastavila u Ljubljani na Fakultetu za modni dizajn. Nakon studija i diplome nastavila je sa usavršavanjem na području Image Consultinga u vodećoj školi modnog dizajna i oblikovanja, Instituto Marangoni London, gdje je dobila neprocjenjiva iskustva, te naziv IMAGE CONSULTANT → Savjetnica za imidž. Vlasnica je trgovačke marke OBLECI.SE (OBUCI.SE) Danas je profesionalni Image Consultant → Savjetnica za imidž. Surađuje sa pravnim osobama i sa pojedincima.  Trenutno djeluje na području Slovenije i Adria Regije: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -