Kreativnost ide dalje – proglašenje dobitnika IdejeX, MIXX-a i Effieja pratite na live streamu

Industrija tržišnih komunikacija ne predaje se u kriznim situacijama – stoga će se proglašenje najboljih projekata industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove godine održati online, i to 16. i 17. travnja u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live. Prvu večer riječ će dobiti pobjednici natjecanja IdejaX i MIXX, dok će druga večer biti posvećena najefikasnijim marketinškim projektima natjecanja Effie.

Povezano:

Teško razdoblje u kojem se svi nalazimo možemo iskoristiti za retrospekciju te se usmjeriti na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprinijeti cijeloj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promjene i utjecanja na širu publiku. U trenucima kada je uz fizičko, itekako narušeno i mentalno zdravlje, kreativnost uz pomoć tehnologije može mijenjati živote.

Stoga organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) poručuju da je sada još važnije nego prije nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine te profesionalce koji djeluju u industriji kako bi se ljestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Proglašenje pobjednika natjecanja IdejaX i MIXX

Ostanite doma i pridružite se publici koja će tijekom dvije večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobjednika natjecanja IdejaX i MIXX održat će se 16. travnja u 21 sat, a o pobjednicima natjecanja Effie doznat ćete 17. travnja u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobjednici će i u ovoj prilici moći održati svoje pobjedničke govore, stoga ne propustite priliku sudjelovati na prvom online proglašenju dobitnika nagrada hrvatske komunikacijske industrije. Sve informacije o natjecanjima pronađite na službenim stranicama festivala.

Uz svijest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila cijeli svijet, svi zainteresirani tijekom dvije večeri dobit će uvid u najbolje od hrvatske kreativnosti tijekom protekle godine te će na taj način podići svoj duh, a svoje misli moći usmjeriti na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žene u trgovini 2024

Ustati ili odustati – saznali smo kako se žene u retailu...

Ovo je još jedna od onih industrija u kojima su žene podzastupljene, no kad se nađete na važnim pozicijama, pred svim...
- Advertisment -