Informacijske tehnologije i jezici su uvijek dobar odabir edukacije

Kako bismo uspješno riješili sve izazove koje radno mjesto stavlja pred nas, potrebno je pratiti najnovije trendove i ulagati u vlastiti razvoj. Stoga smo za vas pripremili nekoliko edukacija koje će vam pomoći da bez poteškoća savladate sve poslovne prepreke, a s obzirom da se bliži i vrijeme odabira fakulteta, za buduće studente izdvojili smo i nekoliko studijskih programa.

Informacijske tehnologije

Visoka škola za informacijske tehnologije, VSITE, izvodi studijske programe na dva smjera i dvije razine studija: : Stručni studij informacijskih tehnologija i Specijalistički diplomski stručni studij informacijskih tehnologija. Obje razine studija temelje se na znanstvenom području tehničkih znanosti s naglaskom na napredno računarstvo. Nastava se izvodi u semestrima ili trimestrima, a osim predviđenih izbornih kolegija, moguće je izabrati i izborne kolegije drugih institucija. Odlična prilika za stjecanje znanja iz različitih područja i povećanje konkurentnosti na tržištu rada!

ZŠEM Poslovna akademija djeluje u sklopu Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Programi koji se izvode na ZŠEM Poslovnoj akademiji namijenjeni su poslovnoj i akademskoj zajednici, a trenutno su otvorene prijave na program za stjecanje ECDL diplome. Program se izvodi u trajanju od 70 školskih sati, a obuhvaća 4 modula iz početnog programa te 3 modula iz osnovnog programa koje svaki kandidat bira prilikom prijave. Na kraju položenog modula svaki će polaznik dobiti međunarodno priznatu potvrdu o informatičkoj pismenosti.

Upravljanje u kriznim uvjetima

Na Veleučilištu Velika Gorica provodi se pet stručnih i tri diplomska specijalistička stručna studija. Upravljanje u kriznim uvjetima jedan je od studijskih programa na koji se možete prijaviti, a za koji je u posljednje vrijeme zainteresiran velik broj studenata. Završetkom studija bit ćete osposobljeni za planiranje i provođenje preventivnih mjera za sprečavanje i ublažavanje posljedica kriza ili katastrofa i steći ćete stručni naziv Stručnog prvostupnika inženjera upravljanja u kriznim uvjetima.

Jezici su uvijek dobra odluka

Azzurro – centar talijanskog jezika, dio je Sputnik grupe koju odlikuju visoki standardi kvalitete. Osim klasičnog učenja stranog jezika, budući polaznici Azzurra moći će putem raznih izvannastavnih aktivnosti upoznati kulturu i običaje Italije i njezinih pokrajina. Imate previše obaveza i tražite individualni pristup? Fleksibilni individualni tečaj talijanskog jezika pravi je izbor za vas. Pohađajući ovaj tečaj, dogovarate nastavni sat prema vlastitim mogućnostima i samostalno kreirate slobodno vrijeme za savladavanje talijanskog jezika.

Za više edukacija, tečajeva i programa posjetite EduCentar, vodeći portal za edukaciju i usavršavanje u Hrvatskoj.

Foto: 123rf

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više