Održan International Business Summit o poslovanju u „društvu podataka“

Danas je u hotelu Holiday Inn u Skopju održan međunarodni poslovni summit u organizaciji CEED Makedonija i WorldChicago. Tema summita bila je velik protok informacija koji oblikuje tvrtke na način koji se još prije nekoliko godina nije mogao ni zamisliti. Upravo zato, ovaj event pruža informacije koje su potrebne kako bi poslovne zajednice mogle ispravno upravljati svojim poslovanjem.

Podaci kao „novo gorivo budućnosti“

Poduzetnici, predstavnici poslovnog sektora i stručnjaci iz Makedonije, SAD-a i ostalih zemalja na Balkanu, bavili su se pitanjima vezanima za pravilno upravljanje podacima, koje može poboljšati rezultate u poslovnom sektoru.

Na summitu su održana 4 predavanja i to na teme „Cyber sigurnosti i podataka koji utječu na poslovanje“, „Stvaranje poslovanja korištenjem heterogenih podataka, „Pokretanja poslovanja u društvu potaknutom podacima“ i „Poslovanju vođenom podacima“. Predavanja su održali predavači iz Makedonije, SAD-a i zemalja u regiji.

Kroz obradu ovih tema, poslovna zajednica u Makedoniji stekla je znanja o tome kako prepoznati vrijednost podataka i sve njihove prednosti, kako uspješno upravljati informacijama s ciljem poboljšanja svojih marketinških strategija, kao i o tome kako pravilno donijeti poslovnu odluku.

Foto: bi.mk

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nominacije za najbolje poduzetnice

Objavljene ovogodišnje finalistice projekta Nagrade najboljim poduzetnicama

Večeras u dvorani Istanbul zagrebačkog hotela Esplanada objavljene su finalistice ovogodišnjeg projekta Nagrade najboljim poduzetnicama. Večer u znaku pametnih, sposobnih i...