Besplatan “Investicijski doručak” s Davorinom Štetnerom!

Investicijski doručak STech akceleratora održat će se u četvrtak, 10. listopada 2019. godine u 10:30 sati sati u kongresnom centru Forum Zagreb u dvorani “Buky” (Green Gold centar, Radnička cesta 50). Na ovom jedinstvenom doručku predavanja će održati Davorin Štetner, Boris Pekić te Darko Prpić.

Događaj je osmišljen kao kombinacija kratkih korisnih predavanja namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima zainteresiranim za unaprjeđenje vlastitog poslovanja. Nakon predavanja će biti druženje uz kavu i doručak.

Investicijski doručak – program

Registracija sudionika počinje u 10:30 i traje do 10:45. Nakon toga slijede prezentacije na sljedeće teme:

  • Aktualni EU natječaji za poduzetnike – Boris Pekić, direktor, UHY Savjetovanje
  • Okruženje za poduzetnike u RH – Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske udruge poslovnih anđela
  • Temelji procjene vrijednosti društva – Darko Prpić, stalni sudski vještak za financije, računovodstvo i vrijednosne papire i revizor, UHY Rudan

Radi planiranog broja rezervacija ljubazno vas molimo da svoje prisustvovanje potvrdite ovdje.

Nakon prezentacija u 11.30 je doručak te druženje.

Povezano: Što kad potrošite novac iz EU fondova?

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom „Nova razvojna stepenica Poduzetničkog akceleratora Split“ te vas srdačno poziva da im se pridružite na događanju namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima zainteresiranim za unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

Foto: Privatna arhiva

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

POVEZANI ČLANCI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nejednakost plaća

Žene u Ujedinjenom Kraljevstvu žele ukinuti nejednakost plaća između spolova!

Sto najuspješnijih poslovnih žena u Ujedinjenom Kraljevstvu pokrenulo je kampanju za ukidanje razlike u plaćama između spolova. Kampanja imena #MeTooPay buknula...
- Advertisment -