Kako vi njegujete kosu ljeti?

Tijekom ljeta kosi, pogotovo bojanoj i pramenovanoj, potrebna je posebna njega. Phyrodess proizvodi odvest će vas na daleka egzotična mjesta, a mirisi koji podsjećaju na ljeto i zovu na odmor poput kokosa i limuna poticat će vas da njegujete svoju kosu tokom cijelog ljeta.

Svi Phytodess proizvodi potječu iz kontroliranog uzgoja i na taj način pomaže lokalnom stanovištvu u zaposlenju, školovanju i zdravstvu. Pustinjska datulja je baza svih Symbio Sun proizvoda, a potječe iz daleke Burkine Faso.

Njega kose izložena suncu

Kako bi kosu dodatno zaštitio u ljetnim mjesecima, Phytodess se pobrinuo da svoju liniju proizvoda upotpuni proizvodima za ljeto Symbio Sun. Posebna njega kose koju čini 96% prirodnih sastojaka namijenjena je upravo ljetnim mjesecima kada je kosa najviše izložena štetnim vanjskim utjecajima poput jakog sunca, slanog mora, suhog vjetra, klora i pijeska.

Masque – 157 kn

Šampon sa uljem pustinjske datulje očistit će sve tragove morske soli, pijeska, klora i kreme za sunčanje u kosi. Maska sa uljem pustinjske datulje njegovat će, nahraniti i zaštititi kosu od dodatnog isušivanja, spriječiti pucanje vlasi i osigurati postojanost boje i sjaj. Nadoknađuje nedostatak keratina u vlasi.

Dvokomponentno ulje za kosu sa UV zaštitom 139 kn; Shampooing 116 kn, Sérum 155 kn

Dvokomponentno ulje za kosu Symbio Sun sa UV zaštitom hidratizira kosu, osigurat će kosi elastičnost, zaštititi je od isušivanja i pucanja. Ulje koje ne oteža kosu i daje ljetni miris i svježinu. Suho ulje, tamanu ulje Symbio Sun za suhu i pramenovanu kosu isto će zaštititi kosu na način da će spriječiti ljetne čimbenike da oštete vlas.

SerumSymbio sun tamanu ulje za kosu- 124 kn

Sva ulja Symbio Sun koristite svakodnevno, prije i poslije odlaska na plažu i između kupanja, jer imaju UV zaštitu. Serum Karanja Symbio Sun je dodatna njega kose koju stavljamo na vrhove nakon što smo kosu oprali šamponom i njegovali maskom Symbio Sun.

Otkrijte šampon i masku sa uljem pustinjske datulje. Za kupnju 2 proizvoda ljetne linije Symbio Sun, Phytodess poklanja ljetnu torbu za plažu.

Foto: Phytodess

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kristina Ercegović: Ah, ti zaposlenici

Poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige "Najjači si kad si svoj", Kristina Ercegović, piše o vrijednosti koju zaposlenici imaju...