Konferencija TEDxZagrebWomen: It’s about time o uspjehu u Hrvatskoj

TEDxZagreb organizira konferenciju TEDxZagrebWomen: It’s about time, koja će se održati u subotu, 29. listopada u prostoru HUB385, s početkom u 16:00 sati.

TEDxZagrebWomen: It’s about time

Centralni događaj TEDWomen trodnevna je konferencija o ženama i djevojkama koje su nositeljice promjena u današnjem svijetu, a održava se u San Franciscu, od 26. do 28. listopada.

Sukladno događanjima u TED svijetu, organiziramo jednodnevnu konferenciju TEDxZagrebWomen, a tema je, baš kao i na globalnoj razini, It’s about time. Na konferenciji će svoje ideje predstaviti osam govornika, a posebno iznaneđenje sprema se u pauzama. Također, pogledat ćemo i dio govora iz San Francisca.

Cilj nam je prikazati osobe koje prkose stereotipima, preprekama te stvaraju prilike koje mogu biti primjer i motivacija za sve one koji tek kreću u poslovni svijet i spremaju se razbiti stakleni krov. Želimo pokazati kako su promjene moguće, ali i kako je uspjeh u maloj zemlji kao što je Hrvatska moguć. Vrijeme je da se prestanemo kao društvo fokusirati na okolinu, već se umjesto toga posvetimo sebi, svojim idejama te sprovođenju ideja u dijela.

It`s about time…to be your own idol and create your own opportunities.

TEDxZagrebWomen2

Više informacija o govornicima i programu bit će objavljeno uskoro na web stranici TEDxZagreb i društvenim mrežama.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -