Sugared by Jantar članicama WiA nudi 25 posto popusta na sve

Misija Sugared by Jantar salona je da u današnjem ubrzanom životu u kojem se planovi mijenjaju brzinom munje omogućimo brzu, bezbolnu i sigurnu uslugu – kada vi to želite. Svjesni smo da je vremena malo i da je često teško planirati unaprijed i zato kod nas nije potrebno raditi narudžbe tjednima unaprijed a istodobno omogućit ćemo vam da i dalje budete njegovani i uredni. Naš je cilj da termin za depilaciju bude lako dostupan a usluga brza, što bezbolnija i u savršenim higijenskim uvjetima.

sugared by jantar

Jantar šećerna pasta za egipatsku depilaciju napravljena je od 100% prirodnih sastojaka. Nježno djeluje na kožu, primjerene je tvrdoće, plastičnosti i elasticiteta za profesionalnu primjenu bez dodatnog zagrijavanja, ugodnog mirisa i jantarno-zlatne boje. Jedinstvena formula Jantar šećerne paste krije se u omjeru njezinih sastojaka. Jantar šećerna pasta ne sadrži nikakve kemikalije, ljepila, umjetne boje ili druge štetne sastojke i u potpunosti je organska. Ona je ujedno i hrvatski proizvod, a napravljena je po posebnoj recepturi jedne od dviju osnivačica – Natalije Novak.

Za razliku od depilacije voskom, šećerna pasta se ne zagrijava i lako se odvaja od kože, zbog toga ne skida njezin zaštitni sloj, pa je postupak uklanjanja dlačica manje neugodno i bolno iskustvo. Osim što uklanja dlačice, šećerna pasta ujedno radi blagi piling, pri čemu se uklanjaju stare i mrtve stanice kože, pa je koža nakon depilacije šećernom pastom glatka i nježna.

JANTAR

Jantar šećerna pasta kreirana je po posebnoj recepturi osnivačice Natalije Novak.

sugared by jantar

Jantar šećerna pasta za depilaciju je kreirana za rad u jednokratnim vinil rukavicama kako bi maksimalno zaštitili zdravlje kozmetičara i klijenata. Osim vinil rukavica za rad s Jantar šećernom pastom nije potrebno koristiti aplikatore i špatule, već se Jantar šećerna pasta direktno iz originalnog pakiranja nanosi na kožu, a nakon tretmana iskorišteni materijal se baca, na ovaj način se u potpunosti izbjegava mogućnost kontaminacije materijala i za svakog klijenta se koristi novi materijal i novi par rukavica. U ova izazovna vremena kada treba pojačano misliti na zdravlje svojih klijenata i na zdravlje kozmetičara, ne morate raditi ustupke u kvaliteti tretmana jer s Jantar proizvodima uz vrhunske rezultate brinete i o higijeni.

Zašto je Kleopatra obožavala sugaring?

Uklanjanje neželjenih dlačica upotrebom šećerne paste poznato je više od 2000 godina. U drevnom Egiptu smatralo se da tijelo bez dlačica odražava mladost, ljepotu i čistoću. Danas se smatra da je uklanjanje dlačica šećernom pastom tijekom povijesti uvelike promijenilo higijenske navike žena, a time čuvalo zdravlje njihove kože. Poznato je da je i Kleopatra bila ovisnica o ovoj metodi uklanjanja dlačica.

Dokazano je da depilacija britvicama i pincetom dodatno učvršćuje korijen dlačice. Dok se britvicom i/ili pincetom uklanja samo vidljivi dio dlačica (dlačice se lome ili sijeku), šećerna pasta potpuno uklanja dlačice iz folikula (zajedno s njihovim korijenom) i tako usporava njihov ponovni rast.

Rezultati depilacije šećernom pastom mogu trajati i do šest tjedana. Šećerna pasta uklanja i najmanje dlačice te odumrle stanice kože, dlačice rastu prorijeđene i tanje. Dodatno, sugaring omogućuje uklanjanje dlačice bez lomljenja, u njenom prirodnom pravcu rasta, što gotovo u potpunosti uklanja problem uraslih dlačica.

Za sve članice Women in Adria SUGARED BY JANTAR OSIGURAVA 25% popusta na svaki tretman i dolazak.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -