Kućni ured u kuhinji

Kućni ured u kuhinji? Kuhinja je ionako mjesto gdje provodimo dosta vremena, zar ne? Kuhanje ručka, plaćanje računa, surfanje internetom, dijete piše zadaću na kuhinjskom stolu ili na njemu završavamo prezentaciju za klijenta. Zašto onda ne bi napravili pravi kutak za rad u kuhinji?

Ideje za kućni ured u kuhinji

U svakoj kuhinji možete pronaći mjesta za kućni ured.  Velika kuhinja ne znači i veliki kućni ured u kuhinji. Samo dodajte onoliko radnog prostora koliko vam treba. A to bi moglo biti i mjesto gdje dijete može pisati zadaću pod našim nadzorom, zar ne?

Zapravo jedino što vam treba je stolica koju uvijek možete umetnuti ispod nekog kuhinjskog elementa i evo kućnog ureda! Kućni ured u kuhinji također može biti skriven u ormar, samo zatvorite vrata kad ste gotovi s radom. Ii može biti izdvojen od ostatka kuhinje za malo mira i privatnosti.

                                                                     
                                                                                   
                                                                                      
                                                                   

Kućni ured u velikoj kuhinji

Ako imate veliku kuhinju, možete si dati oduška s više prostora za kućni ured u kuhinji.

 

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

  1. Odlična i svakako kreativna ideja u današnje doba kada se poslovni raspored i svakodnevni zadaci povećavaju nekontrolianom brzinom za svakoga. Ipak mislim da je možda bolje ostaviti kuhinjski prostor samo u funkciji kuhanja i druženja, jer bi se inače mogao izgubiti osjećaj zajedništva i druženja u kuhinjskom prostoru, kojem svi teže!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -