Što je zajedničko Doris Pinčić Rogoznici, Lani Klingor Mihić i Pauli Sik? Maripa majice!

Što im je još zajedničko? Sve tri dame imaju veliko srce! Dokazale su to nakon objavljenih fotografija u Maripa majici! Domaći brend koji je hrabro zakoračio na hrvatsko tržište preko noći je zaludio čitav Instagram! Između ostalog i poznatu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu, PR stručnjakinju i autoricu “Slane kuharice” Lanu Klingor Mihić i blogericu Paulu Sikirić! Brojne fashionistice kao i dame iz domaćeg javnog života, u potrazi za idealnim blagdanskim poklonom, odlučile su se baš za Maripa majicu!

Humanitarna nota

No, što zapravo stoji iza ove priče? Svakog mjeseca u Hrvatskoj od karcinoma dojke umre 90 žena. Kako bi potaknuli pripadnice nježnijeg spola na preventivne preglede, udruga “Sve za nju” udružila je snage s Maripa timom na način da deset kuna od svake prodane majice odlazi za pomoć oboljelima i njihovim obiteljima!

“Kad žene udruže snage, čuda se događaju. Ljubav vas čini jačima, otpornijima, pomaže bržem ozdravljenju i produžuje život. Dobro se dobrima vraća.” – poručuju iz Maripe.

Hrvatski proizvod

Sve majice sa srcem kao neizostavnim detaljem ove kolekcije najbolje opisuju viziju ovog brenda. Kvalitetom i dizajnom razoružat će vas na prvu! Riječ je o majicama sastavljenima od organskog pamuka koje svoj finalni izgled poprimaju u tvornici inspirativne poduzetnice, ujedno i najbolje hrvatske poduzetnice Josipe Maslač – Petričević čiji obrt Naftalina posljednjih 35 godina uspješno plovi hrvatskim tekstilnim vodama. Po svim statistikama, naveći broj žena u Europskoj uniji radi upravo u ovoj gospodarskoj grani.

Kad se sve zbroji, žena doista pomiče planine i uzbrukava more. I da, s razlogom nosi ime svakog uragana. I kad voli, nema veće ljubavi! Voljeti i biti ljubazan jednostavno – za nju je najbolji odabir. Možda ne najlakši, ali na kraju krajeva najispravniji.

Dovoljan je samo jedan mali korak kako bi se nešto pokrenulo. Možda je malen, ali i dalje vodi naprijed – zaključuju u timu Maripa! Koraj je bio itekako značajan jer prva Maripa kolekcija gotovo da je već rasprodana.

maripa

Tekst i foto: Maripa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više