Međunarodna znanstvena konferencija Communication Management Forum 8. i 9. svibnja

Prvo izdanje međunarodne znanstvene konferencije Communication Management Forum koja će se održati 8. i 9. svibnja 2015. godine posvećeno je integriranoj komunikaciji, relativno novom znanstvenom fenomenu unutar komunikacijske industrije.

Communication management forum pružit će analizu prilagodbe medija

Budući da su se načini na koje se organizacije i mediji prilagođavaju novim okolnostima suvremene komunikacije u odnosu na prethodne godine uvelike promijenili, Bernaysov Communication Management Forum 2015. pružit će analizu i znanstveni osvrt stručnjaka na novonastale okolnosti i promjene koje su ih uzrokovale.

Kako bi detaljnije analizirali pojavu kao što je integrirana komunikacija, stručnjaci će se također osvrnuti i na načine na koje se tradicionalni komunikacijski alati, kanali i strategije preklapaju sa suvremenim i utječu jedni na druge te u kojoj mjeri moderne tehnologije današnjice uzrokuju promjene u komunikacijskim paradigmama unutar organizacija.

Ključni govornici prve Bernaysove međunarodne znanstvene konferencije bit će prof. dr. sc. Dejan Verčič i prof. emer. dr. sc. van Ruler, dvoje renomiranih stručnjaka u području odnosa s javnošću i korporativne komunikacije te autori brojnih izdanja koja godinama obrazuju komunikacijske stručnjake.

Tradicionalno okupljanje stručnjaka

Communication Management Forum 2015. postat će tradicionalno okupljanje stručnjaka i akademika iz područja komunikacijske industrije na kojem će se razmjenjivati mišljenja, saznanja i spoznaje te prezentirati rezultati istraživanja vezanih za komunikacijski menadžment. Tako je, uz znanstvenike koji u sklopu svog djelovanja imaju sudjelovanja na brojnim konferencijama i značajan broj objavljenih znanstvenih i istraživačkih radova, mogućnost za sudjelovanjem na konferenciji pružena također i praktičarima kojima je ova konferencija prilika da svoje bogato praktično iskustvo pretoče u znanstvene radove i prenesu svim sudionicima, ali i šire.
Ovogodišnja konferencija održat će u sklopu obilježavanja druge obljetnice djelovanja Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, prve visokoobrazovne institucije u regiji specijalizirane za područje komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću.
Sudionici za sudjelovanje na konferenciji mogu aplicirati najkasnije do 20. veljače 2015. prijavom sažetka putem kontakt forme na službenoj stranici konferencije – www.commforum.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više